Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Žena (†35) spadla do průmyslového mlýnku na maso: Záchrana nebyla možná

Autor: yks - 
24. dubna 2019
18:50

Jen výkřik zaslechli v pondělí kolegové Američanky Jill Grenigerové, která zemřela jednou z nejstrašnějších smrtí, jakou si člověk snad dovede představit. Na lince zpracovávající maso v americké Pensylvánii spadla z vratkých schůdků do průmyslového mlýnku na maso. Hasiči pak desítky minut vyprošťovali její ostatky.

Americká zaměstnankyně masozpracujícího závodu ve městě Muncy v Pensylvánii utrpěla smrtelný pracovní úraz v pondělí okolo 11:40 místního času. Podle kolegů 35leté Jill Greningerové se halou v té době rozlehl hlasitý výkřik. Očití svědkové incidentu však chybí. Zaměstnanci společnosti Economy Locker Storage Co, která vyrábí masné produkty, objevili ve stroji části ženina těla. 

Koroner Charles E. Kiessling ml., který k případu vyjížděl, řekl místnímu tisku, že k tragédii došlo patrně ve chvíli, kdy žena stála na pojízdných schůdcích a pro něco se natahovala. Jinak by totiž stěží mohla spadnout do stroje, jehož vstupní otvor se nachází více než 1,8 metru nad úrovní povrchu.

Ihned poté, co zaměstnanci zaslechli výkřik, přivolali první pomoc, ale Greningerová byla v té době již po smrti. Hasičům pak trvalo 45 minut, než mlýnek rozebrali a ostatky nešťastné ženy vyprostili. „Byla to strašlivá nehoda,“ popsal situaci na místě koroner.

Přátelé nešťastné ženy se shodují, že šlo o úžasnou osobnost, která mnoho životů pohnula k lepšímu. Vyšetřování incidentu se ujal úřad pro bezpečnost práce, v případě společnosti se však jedná o první podobný incident za více než 100 let její existence. 

Podle dostupných zpráv došlo k podobné nehodě v dubnu 2015 v čínské továrně na výrobu stravy pro domácí mazlíčky. Dělník Zaw May Zir (37) původem z Myanmaru spadl do mlýnku na maso, z něhož se vyráběly žvýkací kosti pro tamní psy. 

paganini ( 25. dubna 2019 04:30 )

Opět redaktor pitomec Z mlýna nevyprostili ostatky, ale pozůstatky. Není to jedno a totéž. Mrtvola nebo její část do pohřbení jsou pozůstatky, po pohřbení ostatky. Stejnou volovinu napsali o vyprošťování těch pozůstatků horníků. Učit se, učit se, učit se!

prvosienka ( 25. dubna 2019 02:58 )

možno ju tam niekto sotil...

prvosienka ( 25. dubna 2019 02:58 )

možno ju tam niekto sotil...

yokky ( 25. dubna 2019 00:39 )

  burgry budou na dracku....👍🤡👍🤡👍🤡💀💀💀

Pohybovenadany ( 25. dubna 2019 00:04 )

Mc Honald nebo KFS to zpracuje . Mlýnek nechat jet , jenom podrážky dát bokem .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání