Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Emmu naboural princ Philip: Před soudem však stanula ona!

Autor: ital - 
18. dubna 2019
20:29

V polovině ledna zapříčinil manžel královny Alžběty II., princ Philip z Edinburghu, dopravní nehodu, při níž utrpěly zranění dvě ženy, Emma Fairweatherová (46) a Ellie Townsendová (28). Emma se okamžitě do prince obula, když ve veřejných médiích prohlásila, že se jí ani neomluvil, a označila jej za necitlivého. Ukázalo se však, že Emma stanula před soudem kvůli dopravní nehodě, která se stala v říjnu minulého roku.

V polovině ledna jela Emma Fairweatherová (46) jako spolujezdkyně ve voze značky Kia, který patří její kamarádce Ellie Townsendové (28). Ta auto také řídila a na zadní sedačce vezla své devítiměsíční dítě. Ženy jely po hlavní silnici, když najednou na křižovatce před ně vjel tmavý Range Rover, který řídil princ Philip. Ellie už nedokázala srážce zabránit.

Princovo auto se převrátilo na bok a Philip vyvázl pouze otřesený. Oproti tomu Emma utrpěla zlomeninu levého zápěstí a Ellie skončila s pořezanými koleny. Malému dítěti na zadní sedačce se naštěstí vůbec nic nestalo. Emma se do prince následně pustila v médiích. Řekla o něm, že je necitlivý a ani se jim neomluvil. Philip byl navíc po nehodě přistižen, jak opět řídí a bez bezpečnostního pásu. Později sám dobrovolně odevzdal svůj řidičský průkaz na policii.

Před soudem však nyní skončila Emma Fairweatherová. Čelí dvěma obviněním za to, že neidentifikovala řidiče vozu VW Golf, který spáchal dopravní přestupky 3. a 21. října minulého roku. Za každý přestupek je maximální ztráta 6 bodů. To znamená, že pokud bude Emma uznána vinnou, ztratí 12 bodů, čímž přijde o řidičské oprávnění.

cocumysvole ( 18. dubna 2019 22:47 )

Emmu naboural princ Philip: To asi těžko. Tenhle strejc by se na to už nezmoh.

Karrilona ( 18. dubna 2019 21:21 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání