Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šest mrtvých po havárii letadla: Zřítilo se na rodinný dům a explodovalo!

Autor: ital - 
17. dubna 2019
20:22

V úterý došlo v Chile k tragickému neštěstí u letiště La Paloma v přístavním městě Puerto Montt, jež leží asi 1 000 kilometrů na jih od hlavního města Santiaga de Chile. Na rodinný dům se zde zřítilo soukromé letadlo. Nepřežil pilot ani pětice pasažérů na palubě. Rodina ale měla neuvěřitelné štěstí!

Svědky letecké katastrofy se v úterý stali obyvatelé chilského města Puerto Montt, ležícího na jihu země. Malé letadlo Beechcraft 99, které odstartovalo z místního letiště La Paloma s pěti pasažéry na palubě, se zřítilo na rodinný dům.

Zpravodajské fotografie a televizní záběry ukazují zadní část letadla trčící z budovy, ze které šlehají plameny. Hasiči s ohněm bojovali, aby se požár nerozšířil do okolí a nezachvátil rovněž domy sousedů. Osud všech osob na palubě však navzdory jejich úsilí skončil v ohnivém pekle.

Následky tragédie mohly být ještě horší, ale obyvatelé zasaženého objektu naštěstí v době havárie nebyli doma. Svědky neštěstí se tak stala rodina sousedů. Při nehodě utrpěla zranění jedna z přítomných žen, kterou při výbuchu zranily trosky letounu.

Dramatické okamžiky publikoval na svém twitterovém účtu jeden z místních obyvatel, Juan Jalabert.

 

Starosta města Harry Jurgensen vypověděl, že se letadlo zřítilo krátce po startu. Po havárii explodovaly palivové nádrže. Podle informací pilot a dalších pět cestujících při katastrofě zahynuli.

beztedoprdele ( 19. dubna 2019 08:04 )

Myslím že je správné to natočit, aspoň je dokument.

elopapx ( 17. dubna 2019 22:02 )

"Miluji" takové svi.ě, které jsou schopny v takové chvíli vytáhnout mobil , natočit si to,nafotit si to neštěstí .A nejen to. Oni to i zveřejní a ještě prodají médiím. FUJ !!! Přeji aby to ta ku.va prodejná zažila taky z druhé strany !!!

Radalinsa ( 17. dubna 2019 21:57 )

Mínus 20 kg za dva týdny! Bříško zmizí bez poškození zdraví! Potřebujete >>>> www.SlimExtrem.com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání