Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická nehoda na Brněnsku: Muž se ženou sjeli s autem do Svratky, ani jeden nepřežil

Autor: ČTK - 
11. dubna 2019
21:04

Dva lidé zemřeli ve čtvrtek odpoledne při dopravní nehodě u Nedvědice na Brněnsku. Osobní auto při nehodě vyjelo ze silnice a spadlo na střechu do řeky, uvedli na svých internetových stránkách jihomoravští hasiči i policisté.

"Podle svědků šestačtyřicetiletá řidička osobního automobilu Peugeot plynule vyjela mimo vozovku, kde narazila do pařezu a vozidlo následně skončilo na střeše v řece Svratce," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jednoho z cestujících vytáhl z ponořeného auta svědek nehody, druhého vyprostili místní dobrovolní hasiči. I když jim okamžitě poskytli první pomoc a začali s oživováním, řidičku ani jejího sedmačtyřicetiletého spolujezdce se zachránit nepodařilo.

"Vzhledem k tomu, že nebylo jasné, zda ve voze necestovaly další osoby, prohledávali hasiči a následně také policejní potápěči okolí vozu. Další lidé nebyli nalezeni," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Když bylo jasné, že v autě nikdo další necestoval a policisté dokončili vyšetřování nehody, hasiči auto z řeky vytáhli.

joanna5 ( 12. dubna 2019 08:00 )

...až ti bude 46 tak si vzpomeň na ty tvý kecy tady

PPP150W ( 11. dubna 2019 22:44 )

Útočníků bylo asi 13, mezi nimi děti. Byli zadrženi pouze tři a jsou vyšetřováni na svobodě. Přes svědectví ani zmínka o rasové motivaci brutálního útoku na soukromém pozemku. To je výsměch majoritě. A pro jistotu, aby někdo nebrblal, nepovolená diskuse. Samozřejmostí je, že to celé vyšumí do ztracena a agresivní parchanti dostanou maximálně podmínku, místo vězení za pokus o rasově motivovanou vraždu. Nosím legálně drženou zbraň a v tomto případě bych ji meváhal použít bez ohledu na následky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání