Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexuální panna v podobě svázaného dítěte? Prodávali ji na Amazonu za 18 stovek!

Autor: shp - 
2. dubna 2019
15:42

Internetový prodejní gigant Amazon byl nucen stáhnout z nabídky hodně kontroverzní zboží. Někdo na portálu prodával sexuální pannu svázanou ve stylu bondáže a navíc s roubíkem v puse. Nechutnost nemravného produktu korunovalo to, že panna vypadá jako dítě.

Zboží nahlásila na twitteru společnosti Amazon zákaznice, která chce zůstat v anonymitě. „Omlouvám se, že kazím zábavu něčím vážným, ale tohle jsem viděla prodávat na Amazonu. Sexuální pannu znázorňující dítě, která je svázaná za kotníky, zápěstí, hrudník a k tomu s roubíkem v puse,“ napsala žena podle The Sun.

Jsem šokována do hloubi duše, že tohle Amazon prodává. Také u toho není žádné tlačítko pro nahlášení. Moc mě bolí, že my jako společnost vůbec dovolujeme, aby se prodávaly takové věci,“ dodala. Panna se prodávala v přepočtu za 1830 Kč. Kontroverzní zboží již bylo staženo z prodeje a nelze ho na webu koupit.

Podobný skandál se odehrál už loni

Loni se strhla vlna pohoršení, když se na Amazon dostaly sexuální panny, které vypadaly jako malé a drobné děti. „Prodejci, kteří se neřídí pravidly, mohou skončit se zablokovanými profily. Tyto produkty již nejsou v nabídce,“ řekla tehdy mluvčí Amazonu. Jenže jak je vidět, historie se opakuje.

Desterz ( 3. dubna 2019 17:09 )

Nemíchám. Formou ironie ukazuji, jak se stejným věcem měří různým metrem, a jak se ve jménu "vyššího principu mravního" se vylévá s vaničkou i dítě. Také ráčíte patřit k těm, kdo by za obrázek poslali člověka do basy? Věřím že ne. No, ale plno jiných, hlavně těch vrchnostenských kteří tady momentálně poroučejí, to tak vidí. Takže to podle toho vypadá. Jedny za nemoc omlouváme, druhé za nemoc trestáme.

illyria ( 2. dubna 2019 19:35 )

Tak teda nevím, já tam vidím svázanou vietnamku... "Dítě" to podle mě není...

Danela ( 2. dubna 2019 19:14 )

Mícháte tady dvě nebo více věcí dohromady. Sexuální deviaci a názorové přesvědčení. S agresí to asi souvisí, ale asi je to individuum od individua (záměrně nepíšu člověk). Někdo s náhražkou vystačí a pro jiného je to odrazový můstek...

Desterz ( 2. dubna 2019 19:03 )

To je těžké. Jsou tak populární chodičky/mlátičky/střílečky na počítačích dnešních mladých nácvikem pro budoucí nelítostné zabijáky a rozparovače, nebo neškodným ventilem kde je možno vybít frustraci a agresi? Jsou detektivky a horory v televizi společensky klasifikovatelné jako zábava anebo podněcují zločince a vrahy k jejich řádění? Je každý, kdo má v knihovně vojenskou literatutu, válečný štváč? A kdo má nafukovací pannu, je sexuální násilník? A ejhle, už jsme u bran zákona: kdo má doma obrázek Hirošimského atomového výbuchu, je (možná) historik. Ovšem kdo má byť jen pedofilní obrázek, je (jistě) pedofil a basta a jde bručet. No ještě že za knížku Pět komínů v domácí knihovně nejde člověk před Norimberský tribunál, bo jak praví zákon příprava je trestná, a knížka je přece teoretická příprava jak známo ze školství. Jak je ten svět krásně zařízen, no ne?

Danela ( 2. dubna 2019 18:20 )

Zajímal by mne názor psychologa nebo sexuologa. Zda tyto "hračky" ty úchylné fantazie probouzí a podněcují nebo mohou znamenat pro toho pedofila a úchyla určitou náhražku a tím v podstatě ty potenciální oběti chrání. V tomto případě (kdyby to nebyl jen nácvik na live akci) by jejich přínos byl jen a jen pozitivní!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání