Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (†22) na Chrudimsku vjela pod náklaďák: V půl čtvrté ráno, vyprošťování bylo marné

Aktualizováno -
26. února 2019
09:53
Autor: ČTK - 
26. února 2019
08:55

V úterý kolem půl čtvrté ráno se na Chrudimsku srazil nákladní vůz s osobním automobilem. Nehodu nepřežila mladá řidička (†22), náklaďák její vůz po čelní srážce sešrotoval. Okolnosti nehody vyšetřují policisté.

Po střetu nákladního a osobního vozidla v Trhové Kamenici na Chrudimsku zemřela v noci z pondělí na úterý dvaadvacetiletá řidička osobního automobilu. ČTK to řekla policejní mluvčí Dita Holečková. Silnice I/37 byla přes čtyři hodiny uzavřená, provoz byl obnoven krátce před 8:00.

Vozy se podle všeho střetly čelně, mladá žena neměla šanci přežít. Přední polovinu jejího auta náraz naprosto zdemoloval. Tělo řidičky museli z vraku vyprostit hasiči.

„Hasiči po svém příjezdu na místo museli ze zcela zdemolovaného osobního vozu vyprostit řidičku pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení. Vyproštění zaklíněné řidičky bylo náročné,“ uvedla mluvčí pardubických hasičů Vendula Horáková.

Nehoda se stala kolem 3:30. „Řidička osobního vozidla na místě bohužel podlehla zraněním,“ uvedla policejní mluvčí. Dechová zkouška u řidiče nákladního automobilu byla negativní. Okolnosti a příčiny nehody policie dál vyšetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání