Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Obrovská tragédie! Srážku autobusu s cisternou nepřežilo 24 lidí: Všichni uhořeli zaživa

Při nehodě autobusu zemřelo nejméně 24 lidí (ilustrační foto).
Při nehodě autobusu zemřelo nejméně 24 lidí (ilustrační foto).  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, yks - 
21. ledna 2019
23:00

K mimořádně tragické nehodě došlo v pondělí na jihozápadě Pákistánu. Autobus s cestujícími se po autonehodě vzňal a v hořících troskách vozidla našlo krutou smrt více než 20 lidí.

Nejméně 24 lidí zemřelo v pondělí při požáru autobusu, který se v provincii Balúčistán na jihozápadě Pákistánu srazil s kamionem. Patnáct dalších osob utrpělo vážná zranění. Informovala o tom agentura AFP s odvoláním na místní policii.

Vozidla se srazila na jihu provincie, zhruba 180 kilometrů od přístavního města Karáčí, odkud autobus se zhruba 30 pasažéry jel. Některé pákistánské servery napsaly, že kamion převážel benzin.

„Ve voze jsme našli 24 těl. Všechna byla spálená,“ řekl agentuře AFP šéf místní správy Šabir Mengal. „Vnitřek autobusu je hodně rozpálený. Vynášíme mrtvoly opatrně,“ dodal. Počet obětí potvrdila i policie.

vaber ( 22. ledna 2019 10:08 )

jaká obrovská tragédie, čím víc lidí zmizí z tété planety tím lépe. Podle odhadů má má tato civilizace šanci na dlouhý a úspěšný vývoj ,jen pokud se bude množství lidí na planetě udržovat kolem čísla 600milionů. Čím víc lidí, tím rychlejší bude zánik civilizace , člověk je tvor rozumný a už si vybral

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání