Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Učitelky z pekla bily a kopaly do dětí v mateřské školce. Natočila je skrytá kamera

Autor: shp - 
22. února 2019
18:45

Bily je, kopaly do nich a k týrání desítek malých dětí používaly i rákosky, tyče a košťata. V čínské mateřské školce nacházející se v italském městě Prato se minimálně dvě učitelky chovaly tak krutě, že se z toho zvedá žaludek. Jak dětem ubližovaly, natočila skrytá kamera.

K incidentu došlo v toskánském městě Prato, v němž má čínská komunita mateřskou školku pro malé děti, o které se starají čínské učitelky. Dvě z nich, Čeng Moliová (38) a Chung Pching-pchingová (26), byly již obviněny z týrání dětí v 41 případech, ke kterým mělo dojít jenom za minulý měsíc.

Zhen, která vystudovala pedagogii v Číně, podle britského deníku Daily Mail prohlásila, že jde o normální vyučovací metody, které se u ní doma běžně používají. „Nikdo mi neřekl, abych v Itálii nebila děti rákoskami,“ řekla prý. Na případ se přišlo poté, co jeden z rodičů dítěte ze školky začal mít podezření, že je jeho potomkovi ubližováno.

Učitelky skončily za mřížemi

Zalarmoval proto policii, která do zařízení nainstalovala tři skryté kamery. Když se pak strážci zákona podívali, co se ve školce děje, zděsili se. Učitelky děti bily nejenom rákoskami, ale i mopem, kopaly do nich a tahaly je po zemi jako hadrové panenky. Obě ženy proto skončily za mřížemi.

GEMBLR GEMBLR: to ( 12. března 2019 15:11 )

keci jak asi tomu člověku je když otom ví a pokud to řekne tak bude špatný on a ještě ho zato zavřou sami víte jak tady česku fungují zákony ....to radči budu sticha co se má stát at se stane nikomu nic neříkej pokud si nejsi jistý že satam něco děje protizákoně tak m lč ale kdyby to bylo opačně nečekej a jdi hn ed na policii to ti mohu poradit ale musíš mít důkaz ne udání atd... nato nokdo nebude reagovat stČÍ VIDEO NA MOBL...NEBO KAMERA ATÍM JE TO VYŘEŠENO

GEMBLR GEMBLR: to ( 12. března 2019 15:06 )

ja osobně bych přitlačil čím dřív pochopí co je život tim líp sice ne tak jako tihle šikmoký ***----- ale souhlasím snimi pásek ,klacek ,obušek a čím dřív tím líp proně dnešní doba je tvrdá a doživota jim nic nedá tak že přitlačte

mandat ( 23. února 2019 11:02 )

Tohle bylo normalni i v CSSR jeste v 70 letech.Asiati maji jinou mentalitu, u nich je to normalni, orientalci mlati deti klackem jeste ted a nikdo to neresi.Muslimove tyraji sve deti a socialka na ne neprijde,ale na Evropana hned vyrukuje,kdyz jen zarve na nevychovaneho smrada.

kamcerka ( 23. února 2019 09:31 )

To je drezůra, ne vychovávání děti. Hrůza...

kamcerka ( 23. února 2019 09:31 )

To je drezůra, ne vychovávání děti. Hrůza...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání