Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hrůza v dovolenkovém ráji Čechů: Jasmínu našli po 19 letech v mrazáku její sestry!

Pohřešovanou Jasmínu nejspíš celou dobu ukrývala její sestra v mrazáku.
Pohřešovanou Jasmínu nejspíš celou dobu ukrývala její sestra v mrazáku.  (Autor: Policie HR, Profimedia.cz)
Autor: DH - 
19. února 2019
06:48

Otřesný případ řeší policie v chorvatské Mezimuřské župě. U jedné z místních obyvatelek našli v mrazáku tělo její nezvěstné sestry. Třiadvacetiletá studentka Jasmína D. zmizela přitom už v roce 2000! Pětačtyřicetiletá žena byla zatčena pro podezření z vraždy.

K hrůznému nálezu došlo konkrétně v obci Mala Subotice nedaleko hranic s Maďarskem a Slovinskem. Podle některých zpráv v oblasti došlo k výpadku elektřiny, po čemž se z rodinného domu začal linout strašný zápach. Podle sousedů tělo zabalené v celofánu objevil nastávající manžel Jasmíniny neteře.

Policie následně pro podezření z vraždy zadržela pětačtyřicetiletou ženu, která dům obývala spolu se svou rodinou. Podle chorvatských médií ostatky s největší pravděpodobností patří třiadvacetileté Jasmíně D., narozené v roce 1977, která záhadně zmizela v srpnu 2000. Dívka před lety ve zmíněném domě žila a opustila ho, až když odjela studovat do Záhřebu, kde trávila většinu času. Rodina její zmizení policii ohlásila až 16. srpna 2005, tedy po pěti letech. Už to budilo podezřelý dojem.

Případ je o to horší, že rodina Jasmínu po jejím zmizení zavrhla. V médiích dokonce řekla, že utekla do ciziny a už se nevrátila. „Naposledy jsem ji slyšel říkat, že odjíždí v rámci studentského programu pracovat na lodi. Prý plula do Paříže. Od té doby o ní nemáme žádné informace,“ uvedl ještě v roce 2011 v médiích její otec Martin. Nyní je však téměř jisté, že nebohá studentka zůstala ve své domovině. Otec studentky před pár lety zemřel a její matka se odstěhovala do Německa, kde pracuje.

Proč měla žena tělo své sestry zamrazené a jak k vraždě došlo, odhalí až další vyšetřování. Policie je v případu skoupá na slovo, i s potvrzením totožnosti nalezeného těla čeká na závěry pitvy. „Myslíme si, že je to ta nezvěstná osoba, ale nemůžeme to říci s jistotou... V době, kdy bylo ohlášeno zmizení, jsme pátrali hlavně v okolí místa, neměli jsme žádné indicie, že se něco stalo uvnitř domu,“ řekl na tiskové konferenci policejní mluvčí, podle kterého členové rodiny prošli i testy na detektoru lži.

jasnovidec01 ( 19. února 2019 16:27 )

Jako ty co??pozdravuj feťačku Terezu ty čů.zo.....

PPP150W ( 19. února 2019 10:06 )

Postavte vedle sebe deset průměrných Čechů a deset průměrných imigrantů. Jaký poměr vyjadřuje slovo "kolikrát" ve vztahu užitečnosti těch lidí pro tuto zemi?

PPP150W ( 19. února 2019 09:58 )

Asi jste měla na mysli muslimskou rodinu. Nicméně i zde jste vedle. Jednak Chorvatsko není muslimskou zemí a druhak se stačí podívat na fotografii zesnulé a bude vám jasno, že jste se svým úsudkem na míle daleko od pravdy.

PPP150W ( 19. února 2019 09:53 )

No přece Gorenje

drzaaaa ( 19. února 2019 08:58 )

a značka mrazáku? pŕeci jenom je to řádka roku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání