Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mrtvé miminko leželo uprostřed pole: Policie už ví, jak nejspíš zemřelo!

Policisté pátrají po matce mrtvého novorozence, jehož tělo bylo nalezeno na poli u Věrovan na Olomoucku (ilustrační foto)
Policisté pátrají po matce mrtvého novorozence, jehož tělo bylo nalezeno na poli u Věrovan na Olomoucku (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: lm, dce - 
14. února 2019
20:00

V případě mrtvého novorozence nalezeného loni v červnu na poli u Věrovan na Olomoucku nastal zlom. Policisté zveřejnili nové informace. Vyšetřovatelé už ví, jak chlapeček zemřel.

Dítě podle policistů nejspíš nezemřelo násilnou smrtí. Jeho matku se však stále nedaří vypátrat. Kriminalisté v této souvislosti hledají ženu s polodlouhými hnědými vlasy. Mohla by jim poskytnout klíčové svědectví.

Mrtvé miminko na poli u Věrovan se našlo ve středu 11. července. Objevil ho v igelitové tašce náhodný kolemjdoucí, který tu venčil psa. Nejdřív si myslel, že se v pytli nachází zdechlina zvířete, zavolal tedy svého známého myslivce, který zjistil, že se jedná o mrtvé novorozeně. Tělíčko v poli leželo zhruba od začátku prázdnin.

Policisté doposud prověřili desítky žen napříč republikou, včetně cizinek.

Petra apkov ( 15. února 2019 22:16 )

Je to smutné že se to stalo.avsak nechápu proč neodevzdala ta žena miminko do babybox u . vždyť by se našla náhradní maminka co by se o něj postarala s láskou.chce se mu brečet a tu pitvoří bych zmydlila

kocdivoka ( 15. února 2019 06:33 )

Do igelitky si asi vlezlo samo a odneslo se do pole. Tady v této republice nic není nemožně. Za zabití člověka menší trest, než za týrání zvířete . Na silnicích se můžeš chovat jako dobytek, pokud jsi celebrita a máš na zamåznuti prachy.

Ruth ( 14. února 2019 23:46 )

Dítě podle policistů nejspíš nezemřelo násilnou smrtí. A co dělalo v igelitové tašce?

verka1 ( 14. února 2019 21:00 )

Další ku.rva zabila dítě. Každý den takové případy, je to hnus.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání