Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Majitel penzionu na Trutnovsku dal do koupelny skrytou kameru: Natočila dítě ve sprše?!

Autor: chal - 
3. února 2019
21:15

Trutnovští policisté řeší případ šmírování v penzionu v Dolní Kalné. Jeho majitel totiž do koupelny jednoho z pokojů umístil speciální žárovku s kamerou. Sledovacího zařízení si hosté všimli až po tom, co se ve sprše umylo jejich dítě.

Hosté z Polska o sledovacím zařízení nevěděli. Když si kamery všimli, bylo už pozdě. Ve sprše se totiž umylo jedno z dětí. Poláci okamžitě zavolali policii, která na místě zasahovala od desíti večer asi do šesti ráno. O případu informovala TV Nova.

Policisté majiteli penzionu zabavili počítače i datová zařízení a vyšetřují, co přesně špionážní zařízení natočilo.

Majitel prý špionskou kamerku pořídil, protože mu turisté pravidelně ničí zařízení pokojů. Právě do koupelny ji měl dát, protože má příliš velký závit. Muž se dušuje, že zařízení bylo v koupelně jen jeden den.

Zkoušel ho prý před příjezdem hostů a zapomněl ho vyndat. Záznam z kamery se podle něj ukládá pouze na paměťovou kartu, na internet nejde.

„Zahájili jsme úkony trestního řízení pro spáchání trestního činu poškození cizích práv,“ sdělila TV Nova policejní mluvčí Magdaléna Vlčková. V případě prokázání viny majiteli penzionu hrozí několik let vězení.

flora ( 4. února 2019 16:01 )

Skrytou kameru si umístil do koupelny z důvodu, že mu hosté ničí zařízení pokojů Zařízení pokojů tedy hosté nejdřív asi vždy vtáhli do koupelny a tam je promyšleně ničili

kamcerka ( 4. února 2019 10:53 )

Kde cikán přišel k penězům na penzion? Asi z dávek ve VB.

j_dc_cv ( 4. února 2019 08:04 )

Protože si jelito. Co jim nevěříš? Vždyť se přiznal. A navíc lže. Hosté mu nicili pokoje, tak ji dal do koupelny... Byla tam jen jeden den... To určitě. Proč věřím polakum a ne majiteli?

HledacPravdy ( 4. února 2019 04:40 )

To je spíš takovej exemplární trest, než že by to bylo samo o sobě tak závažný.

PPP150W ( 3. února 2019 23:16 )

A co těm Polákům nevěříte? Našli kameru, ohlásili to, policie ji našla taky, majitele vyšetřují. Co jim nevěříte?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání