Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mladý pár si to rozdával v metru. Někdo je natočil. Teď jim hrozí až pět let vězení

Autor: ital - 
23. října 2018
18:50

Cestující v ruském metru natočil milence, kteří už zřejmě nemohli odložit potřebu společného sexu, a tak si to společně rozdali přímo na sedačce. Zdálo by se, že jsou sami, ale opak byl skutečností. Zamilovaná dvojice se rozhodla své spoluobčany pasovat do role šmíráků. A jeden z nich toho využil po svém.

Láska může inspirovat k řadě potřeštěných nápadů. V tomto případě podnítila mladou dvojici v moskevském metru k souloži a to přímo na sedačce ve vagonu soupravy. Tím ovšem vzbudili značnou pozornost spolucestujících. Jeden z nich si páreček dokonce natočil na telefon. 

Na záznamu je vidět, jak si mladí milenci v jednu chvíli všimli, že jsou natáčeni. Pouze se tomu zasmáli a nadále pokračovali ve své milostné aktivitě. Nejsou to však oni, kdo se bude smát naposledy. Tahle radovánka je může přijít hodně draho.

Autor videa totiž záznam zveřejnil. Policii se s jeho pomocí podařilo najít identitu obou milenců. Podle ruských medií hrozí, že pokud bude dvojice shledána vinnou, mohou oba pachatelé dostat až pět let ve vězení nebo pokutu ve výši téměř 180 000 Kč.

Mluvčí prokurátorské kanceláře Nižněnovgorodské oblasti řekl: „Podezřelé jsme již identifikovali a oba dva jsou dospělí. Vyšetřování stále pokračuje.“

5nastolevceskych ( 25. října 2018 12:16 )

Asi nějakým zoufale nadrženým redaktůrkem cloumá závist.

Jarabak ( 25. října 2018 10:13 )

Co? Nikdo tady nevykřikuje, že je to přece přirozené, jako kojení?

pekaaaros ( 24. října 2018 20:22 )

jestli to čte Leo Beránek, tak by si měl vzít příklad. Takhle se dělají skandály. Močení na obložený chlebíčky je ryzí amateřina..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání