Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragédie v Anglii! Erika († 19) z Mostu zabil pád do moře

Tragédie v Anglii! Erika († 19) z Mostu zabil pád do moře
Tragédie v Anglii! Erika († 19) z Mostu zabil pád do moře  (Autor: Facebook)
Autor: dce - 
22. ledna 2019
19:35

Tragédie se odehrála už před téměř dvěma týdny. Devatenáctiletý Erik H. spadl v Anglii do moře, podařilo se ho sice vytáhnout, skončil ale na přístrojích. Před pár dny bohužel zemřel. 

Desítky lidí, mnoho z nich ho ani neznalo, věřily, že se Erik probere. 19. ledna ale jejich naděje pohasla. Podle serveru GypsyTV.eu Erik spadl 11. ledna do moře, odkud ho vytáhli záchranáři. Od té doby byl v nemocnici na přístrojích.

„Eržo, je den, kdy by ses měl vzbudit, už delší dobu spíš, určitě se ti zdá něco krásného, ale vrať se zpátky domů. Věděl si, že i neznámí lidé, které neznáš se za tebe modlí? A víš proč? Protože ti každý věří, že to zvládneš a ukážeš jim, že jsi silný kluk," napsala mu na Facebook kamarádka.

Po pár dnech ale přišla smutná zpráva, Erik 19. ledna zemřel. Mladíkovi, který žil v Anglii v Middlesborough, ale pocházel z Mostu, teď na Facebooku vyjadřují soustrast všichni blízcí.

„I když tě neznám, věřila jsem, že vstaneš. Ať ti dá Pán Bůh lehkou zem, celý rodině přeju upřímnou soustrast," napsala Adriana.

Blesk kontaktoval české Ministerstvo zahraničních věcí, to však na tragédii dosud nic neví.  „Ministerstvo zahraničních věcí nedisponuje žádnou informací ohledně údajného úmrtí zmíněného Čecha ve Velké Británii,“ sdělil Blesku Robert Řehák z Tiskového odboru Ministerstva.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání