Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vypil půl litru rumu a usnul v obchodě. Bezdomovce z Kauflandu odvezla sanitka

Vypil půl litru rumu a usnul v obchodě. Bezdomovce pak odvezla sanitka
Vypil půl litru rumu a usnul v obchodě. Bezdomovce pak odvezla sanitka  (Autor: FB MP Česká Lípa/Archiv Blesku, Profimedia.cz)
Autor: DH - 
21. ledna 2019
22:00

Slušné pozdvižení způsobil v českolipském supermarketu Kaufland místní bezdomovec, který po požití velkého množství alkoholu usnul přímo v obchodě u pokladen. Nakonec musel do nemocnice.

O celém incidentu informovala na svém Facebooku městská policie z České Lípy.S žádostí o pomoc se spícím bezdomovcem požádala ostraha Kauflandu. Zjevně opilý muž ležel na zemi uvnitř u hlavního vchodu naproti pekárně. Kolem chodily desítky lidí,“ popsala mluvčí MP Eva Vlastníková.

Podle dostupných informací spící muž požil velké množství alkoholu najednou. „Ostraha prověřila záznamy z kamer uvnitř obchodu, kde zjistila, že bezdomovec vzal z regálu lahev rumu a polovinu z ní vypil v oddělení pečiva. Dovrávoral k pokladně, kde následkem opilosti upadl,“ stojí v příspěvku na stránkách městské policie Česká Lípa.

Od pokladen ho následně ochranka odtáhla na blízkou lavičku, kde muž ve spánku pokračoval. Nakonec vše vyřešil příjezd přivolané záchranné služby. Ta muže odvezla na vyšetření. Následně byl propuštěn.

„Bezdomovce pak kolem osmé večer musela z nemocnice vyprovodit opět ochranka, strážníci ho pak vykázali i z areálu nemocnice,“ doplnila Vlastníková k případu.

santikxauz ( 21. ledna 2019 23:06 )

Alkoholik vychován v pototalitním režimu,díky kulisáku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání