Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Matku s dítětem srazilo na chodníku auto: „Kde je moje dítě,“ křičela těsně před smrtí

Autor: DH - 
15. ledna 2019
20:31

V pondělí 14. ledna ve večerních hodinách přišla o život mladá maminka Nicole (†23), kterou na chodníku srazilo auto ve chvíli, kdy se procházela se svým partnerem a před sebou tlačila kočárek s osmiměsíčním synem. Ten je nyní ve vážném stavu v péči lékařů.

K celé situaci došlo v londýnské čtvrti Penge. Nicole Newman (†23) tu žila se svým partnerem a dětskou láskou Charliem –Biancem (25) a jejich osmiměsíčním synem Lucianem. V osudný večer spolu všichni tři kráčeli po chodníku, když se podle očitých svědků z ničeho nic vyřítilo proti nim auto a mladou maminku srazilo.

„Doopravdy to byla rána. Odletěla jí kabelka na jednu stranu a kočár zas letěl na druhou,“ vypověděli médiím svědci tragédie. Nicole ale ještě po nehodě žila. Z očitých svědectví ale běhá mráz po zádech.

„Ležela tam na chodníku a křičela: Kde je moje dítě? Kde je sakra moje děťátko,“ vypověděla žena, která incidentu přihlížela. Poblíž Nicol byl i její životní partner a otec miminka Charlie, který vyvázl bez zranění, a viděl tak celou smrt své ženy. Navíc, jeho syn Luciano byl v bezvědomí, lékaři, kteří k nehodě dorazili až za dlouhých patnáct minut, miminko dvakrát resuscitovali a následně převezli do nedaleké nemocnice. Tam malý Luciano bojuje o život po boku svého milujícího otce.

Za volantem automobilu, který rodinku srazil, údajně seděl muž a ve vozidle měl i přibližně pětiletého syna. Údajně měl jet vyšší, než povolenou rychlostí. Celý incident nyní řeší policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání