Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lupiči, kteří přepadli klenotnictví v Teplicích: Dopadli je v Praze!

19. prosince 2018
09:16

Spravedlnosti dlouho neunikali. Čtyři lupiči, kteří v pondělí přepadali klenotnictví v Krupské ulici v Teplicích, byli již dopadeni. Pražským policistům se je podařilo chytit nedaleko Karlova náměstí.

Pražští policisté objevili auto lupičů už v pondělí. Šlo o stříbrný Renault Laguna, kterým kriminálníci ujeli z místa činu. Auto bylo nalezeno zaparkované v jedné z ulic poblíž Karlova náměstí. Podle informací AKTU.cz ho ozbrojení policisté bedlivě střežili celou noc a nad ránem si pak přišli pro pachatele. Vypátrat je měli do 24 hodin od činu!

V krátké době také zadrželi osoby podezřelé z loupežného přepadení prodejny klenotnictví v Teplicích,“ uvedla policie na svém Twitteru. Není přitom jasné, zda jde o cizince, či nikoliv. Auto mělo litevskou registrační značku. Předtím, než byl vůz zajištěn, proběhla pyrotechnická prohlídka.

Na té se kromě pyrotechnika podílel i speciálně vycvičený pes a nasazen byl i robot, který prohlédl podvozek. Pachatelé byli po zadržení převezeni na policejní stanici k výslechům. Zda jde o celou skupinu lupičů, nebo spravedlnosti ještě někdo uniká, není v tuto chvíli jasné.

prasatkopepicek ( 19. prosince 2018 18:41 )

V Praze uz je gauneru tolik, ze kazdy dalsi uz je napadny...

msml20 ( 19. prosince 2018 14:36 )

Mně je to taky hodně divné. Na to, jak dost profesionálně přepadení proběhlo, je podivné , že si následně počínali jak Jú a Hele.

tompetr88 ( 19. prosince 2018 14:31 )

----Najděte nahé 18+ dívky ve vašem městě zde: My.Su/Divky

1395 ( 19. prosince 2018 14:20 )

Dobrá práce policistů

Pohybovenadany ( 19. prosince 2018 13:44 )

Rusaci, Ukrajinci , “čmoudi”, cikani , padělatelé z Vietnamu, no mame toho až po stařičkovo , co ? Taky se přikláním aby jste nechali Pomejeho na pokoji , jestli mate alespoň trochu lidskosti v sobě , děkuji

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání