Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Poznáte ho? V úterý ho srazil vlak. Neměl šanci to přežít

Autor: yks - 
14. prosince 2018
14:07

Už v úterý došlo na železniční trati mezi Mojžířem a Neštědicemi u Ústí nad Labem k neštěstí. Vlak tu srazil dosud neznámého muže. Policii se dosud nepodařilo stanovit jeho identitu. Obrací se proto na veřejnost.

„Obracíme se na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, který nepřežil střet s vlakovou soupravou. K tragické události došlo 11. prosince 2018 na železniční trati mezi Mojžířem a Neštědicemi,“ píše na stránkách Ústecké policie mluvčí Daniel Vítek.

Policistům se dosud nepodařilo stanovit, o koho se jedná, ani proč se nacházel ve špatné době na tom nejhorším možném místě. Proto žádá veřejnost o spolupráci a zveřejnila další informace včetně fotografií oblečení, které měl muž v době tragického střetu na sobě.

Podle dosavadních informací lze říci, že muži bylo mezi 40 a 60 lety. „Měl 175-180 cm, střední postavu, hnědé oči a krátké hnědé, lehce prošedivělé vlasy s čelní a temenní pleší,“ píše Vítek. 

Policie také doplnila, že mrtvý měl na vrchním předloktí pravé ruky vytetovaný křížek o velikosti 4 cm a že šlo o tetování staršího data, lehce připomínající Maltézský kříž. Na sobě měl černou sportovní soupravu zn. Nike se dvěma bílými pruhy na kalhotách i na bundě.

Soupis oblečení dále zahrnuje šedivou mikinu na zip s kapucí a zelenou podšívkou s bílo-zeleným nápisem na hrudi, černý pletený žebrovaný svetr, šedivé tričko s krátkým rukávem se vzorem typu pepř a sůl a nápisy Chicago a 86 na hrudi. „Na nohou měl botasky zn. ADIDAS šedé barvy s bleděmodrými pruhy,“ uzavírá mluvčí ve své tiskové zprávě. Policie vyzývá svědky, kteří muže znali, anebo by mohli pomoci s jeho identifikací, aby se ozvali na linku 158 nebo navštívili nejbližší policejní služebnu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání