Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ztratila se čtyřletá Maruška! Zoufalá rodina prosí o pomoc

Aktualizováno -
9. prosince 2018
19:35
Autor: lm - 
9. prosince 2018
12:00

Policie hledá teprve čtyřletou Marušku z Olomouce. Pátrání po ní bylo vyhlášeno v pátek. Podle rodinných známých ji otec nevrátil matce a přestal komunikovat.

Zoufalá rodina a známí pátrají po čtyřleté holčičce i na sociálních sítích. „Prosím o pomoc při hledání dcerky mojí kamarádky. Maruška má 4 roky a hledá se všude. Jakékoliv info hned na policii, prosím sdílejte a šiřte,“ napsala na Facebooku paní Danuše.

Podle známých je holčička nezvěstná už od středy, kdy odjela se svým tátou na výlet. Muž si měl však následně vypnout telefon a přestat komunikovat. „Pravděpodobně je se svým otcem, který není úplně v pohodě, a pohybují se v šedě perleťovém passatu,“ uvedla kamarádka. Matka FTV Prima potvrdila, že otec dcerku ve stanovený den a hodinu nevrátil. Po muži však pátrání v databázi vyhlášeno zatím není.

„Poslední pohyb dle telefonu otce Marušky byl lokalizován v Jižních Čechách v obci Čimelice,“ dodala. Podle policejní databáze je čtyřletá Marie Žišková hubené postavy a má rovné plavé (blond) vlasy a modré oči.

Podle dostupných informací spolu rodiče mají neshody a holčička byla po rozvodu svěřena do péče matky, zatímco otec má stanovené dny, kdy si ji může brát. "Holčička je tedy někde s ním. Matka o ní ale nemá žádné zprávy a bojí se o ni," potvrdila TN.cz policejní mluvčí.

Pokud máte jakékoliv informace k jejímu momentálnímu výskytu, můžete je sdělit na linku 158, případně na nejbližší služebně Policie České republiky

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání