Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Orangutanku prodávali v bordelu na sex: Farmáři si ji kupovali za 60 Kč!

Autor: ital - 
28. listopadu 2018
19:20

Orangutanka Pony z Bornea žila šest let zavřená v temné místnosti a připoutaná řetězem. Její věznitelka ji každý den holila, potírala make-upem a parfémem. Nabízela ji totiž na sex místním farmářům za 60 Kč. Když Pony zachránili příslušníci ozbrojených sil, bylo „bordelmamá“ dovoleno, aby ji jednou měsíčně navštívila. Kdykoliv ji však Pony spatřila, začala hlasitě křičet a kálet.

Na hrůzný případ se přišlo v roce 2003. Věznitelé oddělili Pony jako malou od její matky a po dobu šesti let s ní zacházeli ukrutným způsobem. Denně ji holili, dávali jí make-up a stříkali parfémem. Potom ji prodávali za 2 libry (60 Kč) místním farmářům, aby s ní mohli mít sex. „Byla jsem naprosto zděšená, když jsem zjistila, že ji používají k prostituci,“ popsala aktivistka Lone Droscher-Nielsen. „Asi jsem naivní, když jsem si myslela, že něco takového nemůžou udělat zvířeti.“

„Farmáři platili speciálně za ni. Mohli si vybrat ženu, pokud chtěli, ale toto pro ně byla novinka,“ prozradila ředitelka nadace Borneo Orangutan Survival Foundation Michelle Desilets. Pověděla také, že když na místo dorazil záchranný tým, majitelé nechtěli Pony vydat, a dokonce na záchranáře vytáhli mačety. Vydali ji teprve, když na místo dorazilo 35 ozbrojených policistů.

Ochranáři ji přemístili do blízké orangutaní rezervace, kde se Pony brzy zotavila, a dokonce si zvykla i na mužské pečovatele, z nichž už vůbec nemá strach. Naopak se cítí dobře v jakékoliv společnosti. Návrat do divočiny je však naprosto nemožný vzhledem k tomu, že od narození vyrůstala v zajetí a chybí jí základní instinkty přežití.

Majitelce nevěstince bylo dovoleno, aby Pony jednou měsíčně navštěvovala. Tím se mělo zabránit případným nepokojům ze strany vesničanů. Avšak orangutanka, kdykoliv spatřila svou bývalou paničku, začala hlasitě křičet a vykálela se. „Musíme zvýšit ostrahu a zabránit dalším návštěvám,“ uvedla Michelle Desilets.

Monikay ( 30. listopadu 2018 10:22 )

chlapi jsou holt taková prasátka. hlavně když to jde někam strčit

naidka ( 30. listopadu 2018 09:23 )

Pro nebývalý zájem diskutujících zde Bleskáči nechali tento nechutný článek už třetí den. To je aspoň úroveň.

vendik3 ( 30. listopadu 2018 08:36 )

A potom že si ženy za znásilnění mohou sami protože nosí hezký šaty a kalhotky, když jsou mužský schopni znásilnit I něco takového 😱

dragomira ( 30. listopadu 2018 07:37 )

Asi oral. Je hezčí než P. Janu

bilakonvalinka ( 30. listopadu 2018 07:00 )

Někteří lidi jsou fakt zrůdy!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání