Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Španělská policie zadržela Čecha: Pronásledoval dívku (22) přes Dubaj až na Mallorcu

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: chal - 
12. listopadu 2018
15:49

Španělská policie zadržela na Mallorce českého občana (28), který dlouhodobě stalkoval krajanku (22). Podle informací španělských médií muž mladou ženu pronásledoval z Prahy přes Dubaj až na Mallorcu.

Vše mělo začít už v České republice, kde se dvojice několikrát setkala díky společným známým. Žena se muži zalíbila, ale zaujetí rychle přerostlo v posedlost a neúnosné obtěžování. Slídil začal mladou ženu pronásledovat, a dokonce měl její auto označit sledovacím zařízením.

Také ji zahrnoval neúnosným množstvím telefonátů a e-mailů, ve kterých často vystupoval pod cizí identitou. Pronásledovaná žena situaci řešila u soudu, který muži zakázal jakkoliv ji kontaktovat.

Soudní zákaz styku byl ale k ničemu, stalker ho nerespektoval a svůj objekt zájmu sledoval dál. Podle listu Diario de Mallorca dokonce za ženou odletěl do Dubaje a pak právě na Mallorcu, kde trávila dovolenou s přáteli.

Neodbytný slídil ženu kontaktoval minulý týden v přístavním městě Port de Sóller. Oběť obtěžování si pak stalkera všimla i na ulici v hlavním městě Palma de Mallorca a v sobotu se rozhodla věc nahlásit na policii. Španělští strážci zákona muže kvůli porušení zákazu styku zadrželi.

Lisa Williams ( 12. listopadu 2018 17:29 )

Chceš najít si ženu na jednu noc? Vítejte na ==> www.3xDate.top

HledacPravdy ( 12. listopadu 2018 16:46 )

A proč jen hledat, lépe lovit

HledacPravdy ( 12. listopadu 2018 16:29 )

Ta prostřední fotka o úchylném stalkerovi patří k jinému článku..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání