Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cyklistku v Havířově srazilo auto: Její smrt vysílal muž živě na Facebooku

Cyklistku v Havířově srazilo auto: Její smrt vysílal muž živě na Facebooku.
Cyklistku v Havířově srazilo auto: Její smrt vysílal muž živě na Facebooku.  (Autor: Facebook)
Autor: dce, ČTK - 
7. listopadu 2018
13:30

Tragicky skončila středeční nehoda v Havířově – řidič osobního auta tu srazil cyklistku (†74), která i přes dlouhý boj záchranářů svým zraněním na místě podlehla. Záhy se na sociálních sítích objevilo video, jak záchranáři bojují o život seniorky. Jeden z místních to totiž vysílal živě!

„Osobní vůz srazil ve středu dopoledne v Havířově cyklistku, která na místě zemřela,“ řekla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková. Nehoda se stala krátce před 10:30 na havířovské Hlavní třídě v centru města.

„Auto i cyklistka jely ve stejném směru. Řidič osobního vozu pravděpodobně při přejíždění z pruhu do pruhu přehlédl cyklistku a srazil ji,“ uvedla mluvčí. Dodala, že čtyřiasedmdesátiletá žena utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě nehody zemřela. Řidič bude pravděpodobně obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Dění na silnici před domem ale zaujalo jednoho z místních – to by nebylo nic zvláštního, však i řidiči u nehod způsobují kolony jen tím, že koukají, co se stalo. Muž z Havířova ovšem celé snažení o záchranu života seniorky nejen natáčel, ale vysílal živě na Facebooku.

Video sdílel rovnou ve skupině Jsem z Havířova, kde zároveň upozorňoval, že přijela už i pohřební služba a paní zemřela. Ne všechny jeho živé „zpravodajství“ potěšilo. „Mějte úctu k pozůstalým. Vypněte to!!!“ napsala jedna z diskutujících. Většinu ovšem video zaujalo a nadávali, že je video nekvalitní a obraz nejde přiblížit…

Actimel ( 7. listopadu 2018 16:31 )

Jistě, vnoučata babičku a dědu nepotřebují, ani nemůžou, protože babička s dědou musí chodit do práce!! Nemůžou hlídat tak jak to bylo dřív, že žena byla v důchodu už 54 letech atd..chytrý telefon je dozajista pohlídá když budou nemocní a rodiče nemají nikoho na hlídání, což??!! To je ale blbost co jste napsala! Lidi si ani neuvědomují jak je sociální sítě špehují, vlatně všechno nás špehuje, sleduje...a jen podsouvá další a další možnosti jak špehovat různými aplikacemi!!! Nic nepoužívat a spolehnout se na vlastní rozum a je klid

ohrazenice ( 7. listopadu 2018 15:10 )

Vnoučata babičku a dědu nepotřebují. Jim stačí chytrý telefon. Sociální sítě jsou zneužity politicky. Mám na mysli celý svět nejen ČR.

ohrazenice ( 7. listopadu 2018 15:04 )

22. 9. mně srazilo auto. Jel jsem na kole po hlavní silnici. Z vedlejší silnice přijela škodovka. Z toho dne si nic nepamatuji. Až vyšetření na CT. Sanitka a policisté se shodli že 90% smrt nebo ochrnutí.10% těžké zranění. Vešel jsem se do 10%. Jinak bych nepsal. Těžký otřes mozku, zraněné rameno a klíční kost (po operaci), zlomená 4 žebra a poškozená plíce. Kdyby to někdo natočil rád bych se na to podíval. Ale nechtějte po mně vysvětlení proč bych to rád viděl. Neumím to vysvětlit.

Actimel ( 7. listopadu 2018 13:51 )

Celé sociální sítě jsou jeden velký průšvih pro lidstvo jako takové! Nepřineslo to nic dobrého, žádné sbližování se nekoná, právě naopak! Lidé jsou si víc vzdáleni a přesto žijí vedle sebe!!! A tento nějaký bl.beček asi čekal záplavu lajků!!! Smazala bych ho na ten šup

mirkli ( 7. listopadu 2018 13:44 )

Od dotyčného je to prasárna nejvyššího stupně, zabedněnej a zamindrákovanej blbeček kterej se potřebuje zviditelnit, bez jakýchkoliv ohledů k postižené a úctě k životu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání