Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič na Ústecku srazil cyklistu (†65) a ujel: Senior boj o život prohrál, policie prosí o pomoc

Řidič na Ústecku srazil cyklistu (†65) a ujel: Senior boj o život prohrál, policie prosí o pomoc (ilustrační foto)
Řidič na Ústecku srazil cyklistu (†65) a ujel: Senior boj o život prohrál, policie prosí o pomoc (ilustrační foto)  (Autor: Krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
5. října 2018
09:41

Policie už od února pátrá po řidiči, který má mít na svědomí život pětašedesátiletého cyklisty. Toho totiž srazil a od nehody ujel. Muž několik týdnů bojoval o život v nemocnici, ale nakonec zraněním podlehl.

K nehodě došlo 2. února kolem 11. hodiny v Chlumci na Ústecku. Jen dvě stě metrů za benzinkou na silnici ve směru na Teplice srazilo auto cyklistu, který měl za sebou připojený přívěsný vozík.

„Vozidlo z místa následně ihned odjelo. Muž při střetu utrpěl velmi vážné zranění a několik týdnů bojoval v nemocnici o život. Bohužel svůj boj prohrál a na následky zranění zemřel," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Už v únoru policie žádala o pomoc s pátráním po tomto řidiči. Bez výsledku. „Teď se o to pokoušíme opětovně. Třeba řidič informaci o tom, že někoho srazil, někomu poskytl nebo někdo v tomto období opravoval přední část vozidla po střetu. Poslední možností je, že se v samotném řidiči hnulo ,svědomí'," dodala mluvčí.

Pokud máte k případu jakékoliv informace, obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

bizon_pepa ( 5. října 2018 12:33 )

Senior na kole a jeste k tomu s vozejkem. Na silnici prvni třídy si o to koledoval.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání