Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Iráčan zaútočil na Slováka. Vytáhl na něho 2 nože

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
3. listopadu 2018
18:45

Při halloweenské noci se ve Vídni dostal slovenský mladík (18) do sporu s třiatřicetiletým Iráčanem. Ten na Slováka vytáhl hned dva nože. Po příjezdu policie se pokusil zbraní zbavit a potom zaútočil i na muže zákona.

Ve středu 31. 10. na halloweenskou noc došlo ve Vídni k útoku na slovenského občana (18). Měla mu předcházet hádka s Iráčanem (33), který později mladíka udeřil a vytáhl na něho dva nože.

Na místo konfliktu byla přivolána policejní hlídka. Útočník se pokusil svých zbraní zbavit tím, že je hodil pod jedno ze zaparkovaných aut. Všimli si toho však svědkové. Agresor začal po chvíli předstírat náhlou nevolnost a poté na policisty zaútočil a pokusil se o útěk. Bez úspěchu.

Rakouská tisková agentura APA uvedla, že podle slov policejního mluvčího Paula Eidenbergera není doposud jasná příčina hádky. Mladý Slovák naštěstí neutrpěl žádná zranění.

petrw ( 4. listopadu 2018 13:25 )

a jaky byl klid když bylo Cesko zadratovane

offline ( 4. listopadu 2018 09:48 )

Špatně. Oni měli postavit dráty, abychom jim tam nemohli nalézt jako vši do kožichu.

PPP150W ( 4. listopadu 2018 00:11 )

Myslíte jako že oni mají postavit železnou oponu aby ani oni k nám nemohli. Vy jste komim. Ještě, že lidí s tímhle názorem mnoho není. Musím však uznat, že nick jste si zvolil skutečně trefný. Seďte doma na zadku a buďte do smrti offline.

offline ( 3. listopadu 2018 22:53 )

Samozřejmě, Čechů je tam taky nalezlých jak nasráno. Jak jsme strhli železnou oponu my, měli ji oni začít stavět z druhé strany. Každý ať sedí na ***i, tam kde se narodil.

PPP150W ( 3. listopadu 2018 21:56 )

Tak to se jistě přikláníte k tomu, že ani Čech nemá v Rakousku co dělat a rovněž Rakušan zde, že? Tak si seďte na své kuličce exkrementu a neopovažujte se opustit svou rodnou zemi. Mohl by se najít někdo podobný vám se stejným názorem, že tam nemáte co dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání