Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální útok v restauraci: Slovenka s manželem vytáhli na personál nůž, pobodali 3 lidi

Incident se odehrál ve švýcarské restauraci.
Incident se odehrál ve švýcarské restauraci.  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm - 
9. dubna 2018
18:28

Tři zraněné si vyžádal brutální sobotní útok v restauraci ve švýcarském Rapperswilu. Mladá Slovenka (26) se tu pohádala s personálem, načež její manžel (33) vytáhl nůž a začal bodat do lidí.

Podle personálu přišli manželé do vinotéky už lehce opilí. Poté měli číšníky urážet a nakonec si vyžádali, aby k nim přišel majitel podniku. Při hádce vytáhl muž (33) kapesní nůž a vrhl se na podnikatele a další dva zaměstnance. „Krev byla všude, rvali se po celé terase,“ popsal jeden z číšníků portálu 20min.ch. Jeden z jeho kolegů skončil s čtyřmi bodnými ranami v zádech, druhý s dvěma v noze a majitel měl jednu bodnou ránu na boku.

Slovenka a její švýcarský manžel se poté dali na útěk. Policisté je ale rychle zadrželi a putovali na stanici. Kriminalisté nyní vyšetřují, co bylo motivem jejich útoku. Podle všeho ale nešlo o náhodu.

Mladá žena se údajně před několika týdny ucházela o pozici v restauračním zařízení, ale neuspěla. Manžel poté kvůli tomu vyhrožoval majiteli smrtí. Podnikatel incident ohlásil policii, manželský pár to ale patrně nezastrašilo.

ellenic ( 9. dubna 2018 23:13 )

sukin.se.vraci Jdi se léčit ubožáku .

antitupec ( 9. dubna 2018 21:02 )

Ty nejhorší spodino tvorstva, když už chceš urážet aspoň se podívej do slovníku jak se to píše. Ty musíš mít strašně těžký život, když tak všechny nenávidíš. Rodiče tě museli hodně zneužívat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání