Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Marián s otcem brutálně zbili Petra, protože je předjel. Přítelkyně Simona tvrdí, že je dobrý člověk

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
1. dubna 2018
06:20

Dobrý člověk, který se správně chová v osobním i pracovním životě. Tak popsala Slováka Mariána (23), který se svým otcem (51) brutálně napadl Petra (33) jenom za to, že je ve voze předjel na silnici, jeho přítelkyně Simona. Otec i syn již za lítý útok skončili ve vazbě.

Poté, co je Petr (33) ze Žiliny na silnici předjel a zařadil se před ně, neudržela dvojice mužů nervy na uzdě. Nejdřív starší z nich otevřel dveře za jízdy a muži ukazoval gestem, že ho podřízne. Ten, když to viděl, tak zastavil. Marián s otcem ho napadli, vytáhli na něj pistoli a pak ho brutálně zbili kamenem, až z něj tekla krev.

Celý útok na Petra zachytila kamera umístěná na kameře jeho palubní desky. Tu se mu dvojice agresorů snažila ukrást, ale marně. Co se stalo poté, je neuvěřitelné. Marián i s otcem odjeli na policii, kde celý incident nahlásili. Jenže to byli nakonec oni dva, kdo skončili ve vazbě. Petr totiž záznam z kamery poskytl policii.

Během jízdy starší z dvojice otvíral dveře na autě a naznačoval mu vyhrožování podřezáním, a následně ho v městské části Kysucké Nové Město-Oškerda, kde zastavili a vystoupili, měli oba dva nejdřív verbálně a potom fyzicky napadnout pistolí a kamenem zejména do oblasti hlavy,“ řekl Novému Času policejní mluvčí Radko Moravčík.

Přítelkyně mladšího útočníka je šokovaná a nedokáže si atak vysvětlit. "Nechápu, jak se to mohlo stát. Mariána znám jako velmi dobrého člověka v osobním i pracovním životě. Neměla jsem možnost se s ním sejít od té události, vůbec nevím, co se tam dělo,“ řekla slovenskému listu.

diskutujici ( 1. dubna 2018 16:04 )

Takovi hodni byli, zdravili alespon sousedy?

Voda ( 1. dubna 2018 14:56 )

 Těm dvou magorům tvrdý trest.

pepen ( 1. dubna 2018 14:24 )

Myslím si ,že oba jsou na drogách!!!!V České republice to není nic nového.Tresty jsou tu na nic-pokud má někdo velké prachy...tak si může vše koupit...viz...Dalík a Janoušek!!!!Tato zem je hotové Palermo a zákony, jako v Banánový zemích!!!!

gabreta ( 1. dubna 2018 13:02 )

Třeba si taťka s dobrosrdečným synkem spletli pohlaví a datum a začali s Velikonoční pomlázkou dřív!!

sores ( 1. dubna 2018 12:57 )

Mužský mají neustále potřebu válčit, rvát se a proto jsou války na planetě. Škoda že nevládnou jen ženy, byl by MÍR! Ženy nerodí proto aby o své děti přišly krutou smrtí od jiného.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání