Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec chtěl syna, novorozenou dceru proto shodil ze skály! Zázrakem přežila

Autor: csk - 
1. listopadu 2018
21:12

I takhle může v Číně skončit zoufalá snaha rodičů mít syna. Krkavčí otec neunesl narození malé dcery a pokusil se jí „zbavit“ shozením ze skály. Dívenka naštěstí přežila. Muž byl mezitím vzat do vazby a vyšetřování případu pokračuje.

Neuvěřitelný pokus o vraždu novorozence se odehrál minulý týden ve městě Kan-Čou v čínské provincii Kuang-Tung. Novopečený otec Li se ke svému dítěti zachoval podobným způsobem jako hyeny topící štěňata. Holčička byla na světě ani ne šest hodin a už musela bojovat o život!

Muž dítě odnesl z nemocnice, zabalil do nylonového pytle a následně shodil v lese ze skály. Holčička se naštěstí po třicetimetrovém pádu zachytila v hustém větvoví stromů. Záchranáři se dívenku vydali hledat poté, co zjistili, že ji z nemocnice někdo unesl. Můžeme mluvit o zázraku, malá bojovnice na stromě přežila sama celých dvanáct hodin!

Zhnusená veřejnost

Bohudík neutrpěla žádná vážnější zranění a už je v péči své matky. Barbarský zločin už vyvolal na čínských sociálních sítí obří vlnu nevole. Rozhořčení uživatelé na portálu Weibo krutého otce vůbec nešetří: „Za tohle by měli shodit ze skály jeho!“ píší někteří z nich. Z vyšetřování vyplývá, že rodina dívenky je na tom finančně dost bledě. Podle policie otec pod tlakem chudoby neunesl zklamání, že se mu jako čtvrté dítě narodila dcera.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání