Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dal se Ross z Přátel na dráhu zločince? Bezpečnostní kamera ho zachytila s desítkami ukradených piv!

Autor: chal - 
24. října 2018
16:57

Policisté z anglického Blackpoolu na své sociální síti zveřejnili výzvu, v níž žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování krádeže v restauraci. Fotka zloděje z bezpečnostní kamery okamžitě obletěla svět. Lupič, který si bez zaplacení odnesl velké balení piv, totiž nápadně připomíná herce Davida Schwimmera, který se nejvíc proslavil rolí Rosse Gellera v populárním seriálu Přátelé.

Lidé si z fotografie okamžitě začali dělat legraci a amerického herce začali „udávat“. Komentáře pod příspěvkem jsou tak plné odkazů na slavné hlášky kultovního seriálu.

„Chtěl jsem si přečíst policejní zprávu o tomto případu, ale byla napsaná na 18 listů… Popsaných z obou stran! Ani jsem to nedočetl, usnul jsem!“ jeden z fanoušků vtipně naráží na scénu, ve které se Ross s Rachel definitivně rozešli. Jiný uživatel připomíná fakt, že postava Rosse měla za sestru v mládí obézní Monicu, která snědla, na co přišla.

„Dejte mu pokoj. Vyrůstal s Monicou. Kdo nejedl rychle, nejedl!“ správně poznamenal. Další člověk označil zloděje-Rosse jako nebezpečného. „Buďte opatrní. Pachatel je známý studiem karate a znalostí starobylého umění Unagi,“ odkázal na jednu z legendárních scén, kdy si Ross spletl bojové umění s japonským pokrmem.

V odlehčeném tónu se přidala dokonce i blackpoolská policie. Na komentáře zareagovala typicky britským suchým humorem. „Všem děkujeme za rychlou odezvu. Vaše udání jsme prošetřili a zjistili jsme, že David Schwimmer byl v době krádeže v Americe. Je nám to líto,“ stojí v příspěvku.

Faktem nicméně je, že je muž hledaný kvůli krádeži, což už ve vážnějším duchu připomněli někteří diskutéři. Blackpoolská policie nyní doufá, že medializace případu pomůže k nalezení skutečného pachatele a jméno Rosse, potažmo Davida Schwimmera, bude očištěno.

Video: Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají

Video  Přátelé opět spolu! Nový trailer dává fanouškům naději, že se po 14 letech dočkají  - youtube.com/smasher
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání