Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Při tragické nehodě vyhasly 3 životy: Karolíně, Klaudii a Julii (†20) už nebylo pomoci

Autor: ital - 
18. října 2018
18:15

K obrovské tragédii došlo v pondělí v polské Nové Vsi. Tři mladé dívky tu zahynuly ve vraku auta, které narazilo do stromu. Všem bylo teprve 20 let. Dvě z dívek hrály fotbal za klub Loczki Wyszków a třetí byla kamarádkou družstva.

Drama se odehrálo v pondělí okolo 17. hodiny v Nové Vsi na trase z Porządzia do Białegobłota. Auto, kterým dívky cestovaly, z neznámých příčin vyjelo do protisměru a poté ze silnice, kde narazilo do stromu. Policisté zatím neví, proč vozidlo sjelo z vozovky a případem se nadále intenzivně zabývají.

Identitu dívek zveřejnil wyszkowský ženský fotbalový tým UKS Loczki Wyszków, se kterým byly spjaty. Obětmi jsou kapitánka týmu Karolina Pokraśniewicz, brankářka Klaudia Gołębiewska a věrná kamarádka družstva Julia Wołyniec. Celý zbytek týmu se pohroužil do smutku a na své sociální síti umístil fotky tragicky zemřelých dívek.

V souvislosti s tragédií místní policie vyzvala řidiče, aby byli maximálně ostražití na silnicích. „Ony se již nevrátí. Znaly se už dlouho a měly spoustu plánů a snů. Kamarádky skvěle hrály fotbal a byly hráčkami žákovského fotbalového klubu. Měly ještě mnoho cílů do budoucna. Proč jen zemřely?“ rozhovořili se nejbližší zesnulých pro polský deník Pakt.

„Chraňme své nejbližší a svůj život, protože to je to nejdůležitější, co máme,“ připomněli policisté.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání