Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pedofilní kanibal s přítelkyní (12) upekli mozek oběti: Nebylo co jíst, brání se

Autor: chal - 
5. října 2018
18:45

Deset dní byla dívka (12) ze Soči na útěku z domova. Policisté ji našli 2400 km daleko, ve vesnici Novinka nedaleko Petrohradu. Děvče bylo se svým pedofilním přítelem (22). A to nebylo všechno. Strážci zákona totiž na zemi bytu, kde dvojice přebývala, nalezli mrtvolu muže bez hlavy. Ta se našla upečená v troubě.

Zatím se neví, jak se dvojice seznámila. Dvanáctiletá dívka nicméně na své sociální síti nechala znepokojivý vzkaz. „Miluju jednoho stalkera. Nikomu ho nedám, je jenom můj. Nikoho jiného nepotřebuju,“ napsala a utekla s ním z domova.

Jejich putování je přivedlo až do 2400 kilometrů vzdálené vesnice Novinka v Leningradské oblasti. Tam se zabydleli v podnájmu u místního obyvatele Alexandra Popoviče (†21).

Říká se, že hlad je nejlepší kuchař. V tomto případě je možná i nejlepší vrah, protože bizarní zamilovaný pár vraždu vysvětlil prázdnými žaludky. „Nebylo tu nic k jídlu,“ slyšeli policisté od pachatelů.

Zvrhlý pár Popoviče zamordoval sekerou. Pak mu od těla oddělili hlavu a ruce a z těla vyňali srdce a některé orgány. Hlavu dali péct do trouby, vnitřnosti nechali na později na sporáku. „Nevypadalo to jako čerstvé maso, co koupíte v supermarketu,“ okomentoval obsah pánve jeden z policistů.

Mrtvolu nalezl bratr oběti. „Sousedi viděli kouř a ty dva, jak vylezli oknem. Tak jsem vlezl dovnitř. Vypadalo to, jako by to tam někdo vykradl, všude nepořádek. Pak jsem si všiml něčeho na zemi. Bylo to přikryté prostěradlem, kterým prosakovala krev,“ vyjádřil se pozůstalý pro média.

„Zpanikařil jsem a utekl. Pak jsem se vrátil se sousedy. Po chvíli mi bylo jasné, že je bratr mrtvý,“ dodal.

Zadržený muž bude čelit obvinění ze zabití člověka a hanobení jeho ostatků, za což mu hrozí 15 let vězení. Za sex s nezletilou může dostat 10 let. Jeho přítelkyně nemůže být obviněna právě pro svůj nízký věk. Nyní je v péči ústavu pro mladistvé delikventy v Petrohradě.


Uživatel_5415832 ( 21. prosince 2020 21:25 )

Za pedofilii sterilizovat a do basy.Za vrazdu ditete dozivoti.A za tyrani zvirete sazbu toho co by se to zvire mohlo dozit.

Uživatel_5415832 ( 21. prosince 2020 21:21 )

To je vtip? A co ze ji je 12?V Nemecku by uz sedela v base zruda.At ji daji trest smrti.Nebo mezi nejhorsi vezenkyne .Oni ji ukazou zac je toho loket.

Simmie1994 ( 12. května 2019 20:15 )

V Rusku je myslím hranice 16 let. Takže ano, podle ruských zákonů se jedná o pedofílii.
To nefunguje tak že bych se já vyspala s 12 letým a že "Ale v Mexiku je to legální, takže to není pedifílie." Jsem Češka. Žiju v Čechách. Musím dodržovat české zákony = ano, byla by to pedofílie.

Desterz ( 6. října 2018 13:34 )

Proč hned pedofilní? Ono je to slovo nějakým lákadlem, že? Víc kliknutí, víc peněz. Víte o tom, že třeba v Mexiku je sex s 12letou legální? Saúdská Arábie pokud vím, pro jistotu dolní věkový limit nestanovuje žádný. A co třeba Jemen? Takže tyto státy podporují pedofílii? Wau.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání