Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrt legendárního bezdomovce „Ramba": Zemřel po bitce v Ústí. Policie hledá svědky

Jak zemřel Rambo? Po bitce s ústeckými bezdomovci ho našli mrtvého, policie pátrá po svědcích
Jak zemřel Rambo? Po bitce s ústeckými bezdomovci ho našli mrtvého, policie pátrá po svědcích  (Autor: archiv Blesku)
Autor: dce - 
18. září 2018
15:32

Tělo mrtvého muže (†54) našli policisté uprostřed nedělní noci přímo v centru Ústí nad Labem. V souvislosti s mrtvým Peterem Č., kterému se přezdívalo Rambo, mělo dojít i k možném trestnému činu. Policie pátrá po svědcích, kteří by mohli věc objasnit.

Ramba našli mrtvého před půlnocí 16. září na veřejně přístupném místě v Ústí nad Labem. „Předběžné výsledky z místa nálezu a ohledání těla nenasvědčovaly o cizím zavinění na smrti zemřelého. V úterý proběhla soudní pitva, jejíž předběžné výsledky prozatím nestanovily přesnou příčinu úmrtí muže. Ke konečnému vyjádření soudního lékaře je potřeba dalších zkoumání z oboru toxikologie a histologie," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Už v průběhu počátečního šetření policie získala informace, které je vedou k podezření, že v souvislosti s mrtvým Rambem došlo ke spáchání trestného činu. Policie pátrá po svědcích, kteří mohli zahlédnout něco, co by Rambovu smrt a případný trestný čin mohlo objasnit.

Rambo se mezi 17. a 23. hodinou pohyboval od Revoluční ulice ve směru od Lidického náměstí k bývalému autobusovému nádraží. Zde se setkal se skupinkou bezdomovců. Mělo dojít k hádce a fyzickému napadení.

„Důležití jsou zejména svědci, kteří zaznamenali nějaký konflikt mezi osobami. Informace přijmeme na lince 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme," dodala Bartošová.

Skeptikus ( 18. září 2018 22:13 )

 ..kdo chce, najde si práci klidně i s bydlením. Příkladem budiž (ne)jedna automobilka. Nikdo se nemusí válet ožralej po parcích. Takto mám k němu a jemu podobnejm jenom jednu připomínku. Zas o jednoho zbytečnýho okolí obtěžujícího smraďocha méně. Díky bohu..

prasatkopepicek ( 18. září 2018 18:33 )

No nevim. Dnes davaji Ramba v TV.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání