Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vychovatelka v nymburské školce opařila holčičku (2): Vylila na ni kávu

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: iStock)
Autor: kon, lm - 
7. září 2018
18:27

Dramatické chvíle se odehrály v nymburské mateřské školce Sluníčko! Jedna z učitelek tu měla omylem opařit dvouletou holčičku kávou. Pro popálené dítě musela záchranka.

Záchranku holčičce zavolaly učitelky. V centru města kvůli tomu vzápětí přistál i vrtulník. „Nezletilé dítě utrpělo popáleniny druhého stupně v oblasti krku a po ošetření bylo letecky převezeno na popáleninové centrum v pražských Vinohradech,“ řekla Blesku mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

Podle Nymburského deníku se dítě rozeběhlo za vychovatelkou, která v tu chvíli držela v ruce právě připravenou horkou kávu. Shodou okolností má jít o babičku popálené holčičky.

TerinaH ( 9. září 2018 12:18 )

 Jasny, neni to fajn kdyz se neco stane Vasemu diteti, ale div ne lincovat ucitelku? Nechapu, naschval to diteti neudelala. A prehnany zvelicovani medii, ze ji polila kavou? Dyt je to snad jedno, jestli to bylo kafe, polivka ci caj a nazory co ma pit v pracovni dobe kafe? Tak to uz vubec mi hlava nebere.

sakajeva ( 8. září 2018 10:01 )

Před zhruba 40 lety polili ve školce moji dceru horkou polévkou. Měla puchýře na krku a rameni. Doktorka ji dala heřmánkovou mast, po které dostala vyrážku. Nikdo o tom nepsal v novinách, pravda, učitelka se omluvila a to bylo všechno. Naštěstí žádná jizva nezůstala. No tenkrát holt člověk musel prostě přežít.

AdelineVirginia ( 7. září 2018 21:09 )

 Tak patrně si nedávala kafíčko, ale rozlévala ho dětem ke svačině. Taky učím ve školce a zrovna dneska jsem na to myslela, když jsem nalévala polívku. Motat se mezi dvacítkou temperamentnich dětí s barelem vařící tekutiny je dost nebezpečné. Stokrát je můžete upozornit a stejne se může stát, že některé z nich vyskočí a nádobu vám vyrazí z ruky.

majojo ( 7. září 2018 20:49 )

Ale když je vychovatelka v práci, nemá co si dávat kafíčko, zvlášt když se kolem ní hemmžej mrňata.

Monikay ( 7. září 2018 19:34 )

Prostě babička polila vnučku kafem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání