Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Matka přes telefon sledovala, jak manžel vraždí jejich dceru (†7)

Ilustrační foto.
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: msj - 
19. července 2018
19:42

K hrozivé tragédii došlo v německém Düsseldorfu. Otec (32) se pohádal se svou manželkou přes telefonní videohovor. Během toho své dceři vyhrožoval dosud nepopsaným předmětem. Nakonec na ni zaútočil. Když na místo dorazila policie, dceru už se nepodařilo zachránit.

Podle německého Bildu došlo k vraždě v oblasti Rath v Düsseldorfu. Policisté uvedli, že se zde hádali otec (32) se svou manželkou (44) přes videohovor. Na dceru měl na videohovoru údajně vytáhnout nějaký předmět, kterým jí vyhrožoval.

Matka sedmileté holčičky neváhala a ihned zavolala policii. Během několika málo chvil stála před domem armáda policistů. Přítomna byla i speciální jednotka. Ve čtvrtek 19. července v 10:20 na místo dorazila první policejní hlídka. Otec z bytu vyšel až o hodinu později a byl složen na zem speciální jednotkou.

V bytě policisté nalezli dívenku, která nejevila známky života. Ihned byla přenesena do záchranky, kde se ji lékaři snažili oživit. To se jim ale nepodařilo, a tak v 12:10 dívenku prohlásili za mrtvou. Přesná příčina smrti se musí ještě objasnit pitvou. Policie mezitím otevřela vyšetřování vraždy.

 

Doporučujeme
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání