Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slovensko se nám směje kvůli řízkům: Čeští turisté ukradený oběd řešili s policií

Slovensko se nám směje kvůli řízkům: Čeští turisté ukradený oběd řešili s policií.
Slovensko se nám směje kvůli řízkům: Čeští turisté ukradený oběd řešili s policií.  (Autor: archiv Blesku, Facebook)
Autor: jh - 
6. července 2018
16:54

K stereotypnímu obrazu českého turisty patří kromě ponožek v sandálech, ledvinky a piva také domácí řízky zabalené na cestu. O pravdivosti tohoto směšného obrázku se přesvědčili slovenští policisté, kteří při návštěvě místního koupaliště řešili bizarní případ: našim krajanům tam někdo při koupání ukradl řízky.

Policejní hlídka původně vyjela na koupaliště v Podhájské, aby návštěvníkům připomněla nenechávat své věci bez dozoru. Manželský pár z České republiky je přitom zastavil, aby si postěžoval, že jim v době, kdy byli v bazénu, někdo přímo z deky ukradl oběd. Viníka se dopadnout bohužel nepodařilo.

Na Facebooku případ vzbudil vlnu posměšných reakcí: "Udělali všem výplach žaludku na koupališti a právě se dělá rozbor, kdo je snědl," vtipkuje jeden uživatel.

Další komentuje: "Určitě mají plné ledvinky paštik a rohlíku, tak snad ty ukradnuté řízky rozdýchají."

skaara ( 23. července 2018 16:21 )

Demenovská ladová jaskyně byla dobrá, ale jinak nám Slovačiska nedala ani najíst. V chatovém kempu, kde jsme tehdy bydleli se daly žrát akorát šišky, ale ty jsme rači sbírali na topení, jinak bysme tam umrzli. A pak nás ještě Slovačiska otrávila vodou na koupališti. Takže na Slovensko už nikdy v životě nepojedu.

montevideo ( 8. července 2018 08:14 )

Já tvůj názor respektuji a slušné vychování mi zapovídá, abych tě nazvala volem jenom proto, že se tvůj názor neshoduje s mým. I v tom je mezi námi zjevně velký rozdíl.

KontraZeman ( 7. července 2018 21:03 )

 Montevideo: morální povinností lidí je, chovat se k sobě slušně, ohleduplně, nekrást a neposmívat se ostatním jako pako Rozhodně není ničí povinností, kolik toho kde prožrat a jestli nechají odpadky v koši, je ti po tom hovňajs. Na cestu si klidně řízek v chladícím boxíku beru, v zahraničí si kupuji místní potraviny a střídám to s návštěvami restaurací, abych poznal místní pokrmy. Ale rozhodně to NENÍ ani slušnost ani povinnost. Zento týden jsem byl s rodinou v rakouském aquaparku, vedle nás byli Češi s batohem housek. Bylo mi jich líto, ale nebudu jim nadávat nebo de posmívat jako vůůl neboli jako Montevideo

odol ( 7. července 2018 19:14 )

montevideo ( 7. července 2018 18:51 )

Nebyl to náhodou pes ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání