Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Pohřešovaný Jozef (†41) se k těhotné manželce domů nevrátí: Co se mu v horách stalo?

Autor: ljš - 
10. května 2018
22:24

Veškeré naděje na dobrý konec jsou pryč! Těhotná manželka turisty Jozefa (†41) si musela vyslechnout tu nejhorší zprávu. Jejího manžela našli ve slovenských horách mrtvého.

Záchranáři po muži pátrali ve Strážovských vrších na pomezí středního a západního Slovenska dlouhých šest dní. Do hor turista vyrazil v sobotu s cílem postupně zdolat až 75 vrchů. S sebou měl dva mobily, ale oba byly vypnuté.

Kolegové i rodina věřili, že se vrátí živý."Neměl důvod, aby si ublížil. On byl vždy usměvavý a miloval život. Doma měl manželku, která čeká jejich vytoužené dítě. Čekali na něj sedm let," řekl serveru Čas.sk Jozefův kolega.

Záchranáři ale byli s přibývajícími dny skeptičtí. "Tři, čtyři dny mohl přežít, ale šest je už moc," uvedl jeden z nich. Jeho slova se bohužel potvrdila. Jozefa našli ve čtvrtek mrtvého ve strmém horském terénu. Jak zemřel, zatím není jasné. Příčinu smrti určí pitva.

krasomila ( 11. května 2018 08:37 )

Někoho nabouchat a pak si jezdit po výletech a za dobrodružstvím muže jen sobec. Dobře mu tak.

bobou ( 11. května 2018 04:11 )

Tak tento pán je u mne naprosto nezodpovědný hazardér. Jestliže má těhotnou ženu a na dítě čekali 7 let, tak měl mít na mysli hlavně zájem o své nenarozené dítě a ženu, před dokazováním si, jaký je borec v lezení po horách. Ale přesto, zemřel člověk R. I. P.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání