Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Židé zuří: Nahá modelka zneuctila Zeď nářků. Pomáhal jí muslim

Autor: max - 
29. června 2018
10:35

Nestačí jí, že ji před rokem uvěznili kvůli focení aktů v egyptském chrámu. Belgická modelka Marisa Papen znovu šokuje. Celou izraelskou veřejnost pobouřila fotkami, kde je zcela nahá přímo před posvátnou Zdí nářků, kam se židé chodí po tisíciletí modlit.

Zeď nářků se nachází nedaleko mešity al-Aksá a je nejposvátnějším místem židovského světa. Je pozůstatkem hradeb jeruzalémského chrámu. „Je to zahanbující, závažný a politováníhodný incident, který uráží posvátnost tohoto místa, ale i city jeho návštěvníků,“ prohlásil rabín Zdi Šmuel Rabinovič.

Zcela opačný názor má kontroverzní modelka. „Bylo mi okamžitě jasné, že pokud se nám podaří vyfotit snímek před Zdí nářků, celá cesta bude obrovský úspěch. Dali jsme se do řeči s přátelským mužem. Ukázalo se, že je muslim. Pozval nás k sobě domů a nabídl nám kafe a mátový čaj.“ Když Papen a fotograf Mathias Lambrechht svého hostitele požádali, zda-li by kvůli focení nemohli navštívit střechu jeho domu, muž okamžitě souhlasil. „Ještě jsem mu ale musela vysvětlit, že se chci na focení svléknout. Byl ale mnohem víc v pohodě, než jsme čekali,“ dodala modelka.

Fotografie vyšla v belgickém deníku Het Laatste Nieuws a okamžitě vyvolala bouři. „Tohle už je přes čáru. Kdo si myslíš, že jsi, abys fotila zrovna tady? Soudit tě bude Bůh!“ zní jeden z rozhořčených vzkazů na internetu.

marais ( 4. července 2018 10:40 )

Je to nána, ať se takhle fotí na náměstí doma.

anyyt ( 29. června 2018 12:09 )

Nic si z toho nedělejte, židé. Nám tady zas zneuctívají státní vlajku strkáním do vagíny a vytahováním. Od muslimů a jejich pohůnku se nedá žádná úcta k ničemu čekat.

Taurus70 ( 29. června 2018 11:10 )

 Po tisiceleti se chodi ke zdi narku Zidi modlit?Chapu ze mlada generace je trochu pribrzdena ale jsou i lide kteri maji tzv.vseobecne vzdelani tak prosim overujte informace,jinak je to lez!😂😂

ukava5 ( 29. června 2018 10:57 )

židi ať zuří....aj lidi zuří,ako židé zpizdili svět...i s ich bílimi pomocníky...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání