Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Při nehodě zemřel spolujezdec (†20): Auto bylo omotané kolem stromu

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
3. června 2018
10:44

Nedělní noc byla tragická také v Pardubickém kraji. Asi hodinu po půlnoci nezvládl řidič plně naloženého automobilu levotočivou zatáčku, z níž vyletěl a narazil do stromu. Na místě byl mrtvý 20letý spolujezdec.

V autě, které bouralo v obci Žaravice na Pardubicku, cestovali celkem čtyři lidé. Posádku museli ze zdemolovaného vozu vyprostit hasiči. "Auto bylo doslova omotané kolem stromu," řekla mluvčí krajských hasičů Vendula Horáková. Zásah trval do 5:30. Příčiny nehody policie vyšetřuje.

"Řidič narazil autem do stromu po projetí levotočivé zatáčky. Provedená dechová zkouška byla negativní. Na místě zemřel spolujezdec, ročník 1997," řekl Jiří Tesař z krajské policie. Nehoda byla nahlášena okolo 1:00. Vrtulník podle něho nezasahoval. "Zraněné převezl do nemocnice sanitní vůz," řekl.

 

Leon Chod ( 3. června 2018 14:47 )

 Petr 50 Zajímalo by mě zda-li by jste se takhle smál kdyby to byl někdo z vašich blízkých.Ano na víně je nejspíše řidič ale spolujezdec s tím nemá nic společného, a odnesl to že všech nejvíc.A člověk jako vy by si měl nejdřív uvědomit co píše než to napíše.

sores ( 3. června 2018 12:11 )

Vždy mají nejvíce nehod puberťáci a hodně staří penzisté. Mladí riskují a neznají pocit strachu,navíc machrují a staří už nemají takové soustředění. Vidím to na silnici,vždy v tom sedí mladý frajer-do.bytek! Tam kde je povolená max.90 tka proletí 130 až 150. takovým brát papíry nadosmrti.

stekavka ( 3. června 2018 11:43 )

A za to může ten strom,měli by ho porazit.Pak narazí do domu,tak zbourat dům a je to vyřešený,ale že jezdí jak hovada to je v pořádku.

PETR_50 ( 3. června 2018 11:07 )

Mladí BLBCI. Komu není rady,tomu není pomoci. Dobře jim taK!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání