Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajemný vzkaz kamarádky pašeračky Terezy: Bude venku dřív, než si všichni myslíte!

29. května 2018
05:00

Tereza bude venku dřív, než si všichni myslíte! Takovým tvrzením zaujala na Instagramu kamarádka Češky (22) zadržené v Pákistánu kvůli pašování heroinu a naznačila, že ví víc než ostatní.

Michaela J. na svém Instagramu vzpomínala na dovolenou, kterou se zadrženou blondýnkou prožila.

"Přesně před rokem jsme jely na dovču do Itálie. Ty vo*e, to byla jedna velká party, já nechápu doteď," napsala ke společné fotce a přidala několik historek o dovádění na pláži, v autobuse, ale i konfliktu, který mezi nimi proběhl.

Na konci vzkazu pak Michaela vyjádřila naději, že se s kamarádkou znovu shledá, a to velmi brzy. "Ne, já jen, až se budeš dívat na Instagram, tak ať mi neřekneš, že už nejsem kamojda, že jsem si nevzpomněla. Tak letos jsme to nestihly už, tak další rok pojedeme znova... kam teď?" napsala.

Mohlo by to být obyčejné vyjádření podpory, kdyby Michaela v komentářích pod příspěvkem neutvrzovala diskutující, že ví víc. Když jí totiž jedna ze sledujících napsala, že si myslí, že s Terezou rozhodně už nikam nepojede, odepsala: "A já VÍM, že dřív než si všichni MYSLÍTE." V tom ji podpořila další kamarádka."Pojedou spolu určitě už brzo. Musela bys vědět, jak to doopravdy je," dodala tajemně.

U pákistánského soudu přitom Tereze za pašování devíti kilogramů heroinu jí hrozí až 14 let za mřížemi. Věřit může ale v to, že by si trest v případě odsouzení mohla odsedět v Česku. Ministerstvo spravedlnosti se v březnu nechalo slyšet, že bude usilovat o uzavření dohody o vydávání vězňů, kterou s Pákistánem dosud nemáme.

Co napsala Tereza H. Blesku z vězení? Dopisy najdete v galerii

ProtiZeman ( 30. května 2018 22:10 )

Nevážená Blábolo, to, že dáváte Terezu do jednoho pytle s ostatními osobami, které něco dokázaly mne fakt upřímně rozesmálo Zkuste jmenovat něco, vo dokázala.. vychodila ZŠ? Že by počet obsloužených - či obsouložených klientů za jeden večer? Lákání penězi má u mne podobu toho, že si umím najít dobrou práci. Pro získávání peněz nelegálním způsobem nebo způsobem, který ubližuje ostatním lidem, nemám pochopení!!! Jednou jste prohlásila, že samochvála smrdí. V ČR se to nenosí, ale v jiných státech vám na dotaz “jak se máte?” Odpoví, že dobře. Proto i já tvrdíˇ, že se mám dobře a mám co potřebuji a je to pravda. Mám to získané poctivou prací a vážím si svých rodičů, třebaže jsou staří a v důchodu. Vážím si i ostatních lidí, kteří něco dokázali, ale i těch obyčejných, kteří jsou slušní. Vy ani Tereza mezi ně nepatříte!!!

KontraZeman ( 30. května 2018 05:56 )

Blábolina podniká leda tak jako bordelmamá a backoffice svých dcerušek Tady máš moderní slovo, hupkej si ho najít do slovníku

KontraZeman ( 30. května 2018 05:52 )

Do důchodu mám ale sakra daleko, ne že by do toho štěttce jako ty neco bylo. Ale nemám rád sprosté a hloupé ženské, jako jsi ty. Asi ti ještě nedocvaklo, že lidi, kteří jsou v důchodu zaslouženě odpočívají, protože odváděli daně celý život - na rozdíl od parazitů, jako jsi ty a Tereza. Že se pořád navážíš do starých lidí. Kdyby to četli tvoje rodiče, určitě by měli tadost, co vychovali

oshona ( 29. května 2018 22:51 )

Zeman si ji vezme na hrad, tam se další k...a ztratí

11karel11 ( 29. května 2018 22:08 )

Jen ať ta kureva sedí tam, kde pašovala.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání