Herečka Tereza Brodská byla jednou z gratulantek na narozeninovém večírku firmy s luxusním nádobím. „V momentě, kdy jsem se chystala jít popřát na pódium clubu Mecca kamarádovi k jeho firemnímu jubileu, šlápla jsem do osmdesáti centimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí. Byla tam tma a nechápu, jak nějaký podnik může toto místo neoznačit reflexní páskou,“ rozčilovala se Tereza, pro kterou okamžitě přijel manžel Herbert. Její kotník během pár minut natekl do dvojnásobné velikosti a hrál všemi barvami.

Podle informací Blesku strávila na pohotovosti Tereza celou noc a ortel lékařů je nelítostný. „Nejen že má paní Brodská přetrhané šlachy na pravé noze, navíc je tam i naštípnutá kost. Dokonce se uvažovalo o okamžité operaci, ale ta je prozatím odložena. Po dobu šesti týdnů bude mít ortézu a klidový režim na lůžku,“ sdělil Blesku dobře informovaný zdroj.

Právě včera měla Brodská začít natáčet svůj návrat do seriálu Ulice, na který se velmi těšila. „Tereza Brodská skutečně měla dnes naplánované natáčení seriálu Ulice. Protože hereččino zranění natáčení v tuto chvíli neumožňuje, plánované obrazy natočíme v nejbližším možném termínu. Diváci o návrat oblíbené postavy Báry Jordánové nepřijdou, nicméně zdraví je přednější. Tereze Brodské přejeme brzké uzdravení a těšíme se na ni,“ sdělila tisková mluvčí TV Nova Kateřina Kotalová.

VIDEO: Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská má za svého dospělého syna náhradu. Tenhle mazlík dostane každého. Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií