Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlípný kněz Tvrdoň je na svobodě! Zneužil školačku (13), teď chce opět sloužit Bohu

Autor: lm - 
18. května 2018
14:53

Bývalý havlíčkobrodský duchovní Erik Tvrdoň byl po třech letech propuštěn z vězení, kde si odpykával trest za pohlavní zneužívání a sexuální nátlak vůči několika ženám. Podle informací TV Nova chce znovu sloužit Bohu.

Podle obžaloby spáchal Tvrdoň několik útoků na ženy a dívky různého věku, včetně 13leté věřící dívky, kterou měl osahávat a nechat si posílat její erotické fotky. Původně mu hrozilo až deset let vězení, po odvolání ale skončil »jen« s tříletým trestem.

Tvrdoň byl letos na začátku května z pardubické věznice po odpykání celého trestu propuštěn. Podle informací TV Nova by se nyní rád stal kaplanem a pomáhal ve věznicích odsouzeným.

K tomu by ho ale musel vysvětit některý z biskupů, což by ale v jeho případě bylo dosti problematické. "Pan Tvrdoň byl zbaven kněžské služby, požádat samozřejmě může o cokoli, tyto případy se posuzují případ od případu," vysvětlil TV Nova mluvčí královéhradecké diecéze Pavel Sršeň.

 

 

 

sores ( 18. května 2018 20:52 )

Ježíš, kdy už pochopí i kněží že sexovat musí i oni!! Příroda sex stvořila tak proč musí žít v celibátu a dělat z nich te.plou.še nebo prznit malé kluky. Je to hnus takto trápit mladé mužské jenom proto že se dají na pobožnost. Člověk je fakt prostoduchý tvor!!!!

janebulim ( 18. května 2018 18:31 )

Tvrdoně má v kalhotech každý kněz, ale jen málokterý ho umí ukočírovat.

auslak ( 18. května 2018 17:31 )

Bůh to má v popisu práce ---odpouštět.

mazd ( 18. května 2018 16:49 )

Papež něco takového prováděl?

Bohuslav Chalupa ( 18. května 2018 16:47 )

...kterému????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání