Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sadistické jeptišky mučily 65 dětí. Topily je v záchodech a pálily jim ruce, šokuje policie

Autor: shp - 
9. května 2018
10:20

Měly o ně pečovat a poskytnout jim alespoň náhražku domova, který sirotci nikdy neměli. Jeptišky Sor Ines Perez a Rosa Elvira Trochez Joaqui se ale ukázaly jako sadistické mučitelky. 65 dětí, které měly v péči v domově kolumbijském Popayánu, týraly nechutným způsobem.

Policii zalarmovali sousedé, kteří slyšeli z domova dětský pláč a křik. Když strážci zákona dorazili na místo, zhrozili se. Zjistili totiž, že byly děti skutečně týrány, a to obzvláště brutálním způsobem.

Sor Ines Perez a Rosa Elvira Trochez Joaqui byly vyšetřovateli obviněny z toho, že dětem pálily ruce a topily je v záchodových mísách, zatímco splachovaly. Dívkám navíc stříhaly dlouhé vlasy.

Šlo o trest za jakékoliv menší zlobení. Obě jeptišky byly obviněny ze závažného týrání, ke kterému mělo docházet v letech 2014 až 2017. Obě ale veškerá obvinění popírají s tím, že jsou smyšlená.

Vyšetřování tohoto případu stále probíhá a obě jeptišky se budou muset dostavit před soud. Dětský domov, ve kterém pracují, byl už jednou kvůli stížnostem uzavřen, ale úřady ho znovu otevřely.

ivuska1 ( 9. května 2018 15:53 )

feketeKarkulka - ABSOLUTNI SOUHLAS

ivuska1 ( 9. května 2018 15:51 )

Toto nejsou sluzebnici Boha toto je sluzebnictvo dabla. Cela cirkev je kruta, lacna po bohatstvi a tyrani. Jsou to vysinuti nebezpecni psychopati.

ivuska1 ( 9. května 2018 15:47 )

balika mate pravdu a to se nesmela zverejnit cela pravda o Magdaleninych pradelnach co se tam delo za krutosti a tyrani.

leeloo ( 9. května 2018 14:23 )

Mirku Kalousku

leeloo ( 9. května 2018 14:19 )

A že jsem si tu vaši argumentaci přesně takto nějak představovala ;)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání