Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka za trest zamkla děti (†1, †2) v rozpáleném autě: Obě zemřely

Autor: shp - 
3. května 2018
09:26

Zemřely kvůli její krutosti, hlouposti a lehkovážnosti. Když přivezla matka Cynthia Marie Randolph (25) své děti vozem do jejich texaského domu, začaly zlobit. Nechtěly vystoupit ven. Máma se naštvala a rozhodla se, že jim udělí lekci. Zamkla je v rozpáleném autě, i když teploty venku dosahovaly 35 stupňů Celsia. Malé ratolesti to stálo život.

K děsivé události došlo loni 26. května. Matka zavřela syna Cavanaugha (†1) a dceru Juliet (†2) ve voze, protože děti zlobily. Sama šla domů, pustila si v televizi reality show Keeping Up With the Kardashians, kouřila marihuanu a usnula. Děti byly ve voze dvě až tři hodiny.

Když se Randolph vzbudila, šla se podívat na své děti a zhrozila se. Obě ležely ve voze bez známek života. Bylo jasné, že je svým chováním zabila. Nezodpovědná matka zavolala ambulanci a vymyslela si historku o tom, že její dcera vzala svého bratříčka sama do auta, které se jí podařilo zabouchnout.

Dokonce rozbila u vozu okénko, aby to vypadalo, že se děti snažila zachránit. Jenže policie její báchorce neuvěřila. Randolph tvrdila, že děti byly ve voze maximálně hodinu. Pitva však ukázala, že mohly být ve voze až tři hodiny. Příčinou smrti se stal úpal. Jejich organismy zkolabovaly pod náporem horka.

Soud se s matkou vůbec nemazlil. Poslal ji na 20 let do vězení za vážné ublížení na zdraví dítěti. Rozhodl také o tom, že nástup do vězení bude okamžitý. Kdyby Randolph přemýšlela, nemusely by její krásné děti zemřít kvůli takové nezodpovědnosti. Žena má nyní spoustu času přemýšlet o tom, co udělala.

Video: Otec omylem zamkl dítě v rozpáleném autě

Video  Otec omylem zamkl dítě v rozpáleném autě  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání