Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Znásilňovaná dívka (7) plakala potichu, aby nevzbudila sestřičku (5) a zachránila ji před zneužitím

Autor: shp - 
28. dubna 2018
22:23

Případ, ze kterého se člověku dělá špatně. Následující řádky by neměl číst nikdo se slabou povahou. Teprve sedmiletá dívenka z Atlanty se zachovala jako opravdová hrdinka, když ji znásilňoval muž, který dělal jí a její sestřičce (5) chůvu. Snažila se plakat co nejtišeji, aby nevzbudila svou sourozenkyni a ušetřila ji stejně krutého osudu, jaký potkal ji.

Pedofilní Charles Harris (66) pravidelně hlídal pětiletou a sedmiletou dívenku, protože jejich matka měla často noční směny v práci. Holčičky mu dokonce říkaly “strýčku“ nebo “taťko.“ On však zneužil důvěry, kterou mu rodina dávala.

Starší z dívek Harris osahával a pak ji přitlačil k zemi nebo matčině posteli, aby ji mohl znásilnit. „Modlila se, aby to skončilo,“ řekla u soudu obhájkyně Shaniqua Christian. Všem přítomným se z jejích slov udělalo špatně.

Plakala potichu, protože nechtěla vzbudit sestru, která byla ve stejné místnosti. Bála se, že by ji Harris znásilnil taky,“ dodala. Znásilňování skončilo v dubnu 2016, kdy vše dívenka řekla matce. Harris byl zatčen a nyní odsouzen.

Pedofil byl odsouzen po pouhých 25 minutách u soudu. Do vězení byl poslán na doživotí. Škoda, že si matka dívek neprověřila jeho minulost. Ke zneužití dítěte se totiž Harris přiznal už v roce 1998. Její dcerka nemusela nikdy trpět.

Video: Mladík zneužíval teenagerku, ta otěhotněla!

Video  Mladík zneužíval teenagerku, ta otěhotněla!  - tv JOJ
Video se připravuje ...

pepen ( 29. dubna 2018 08:33 )

Když už nějaká taková zrůda tohle provede - okamžitě vykastrovat-uříznou!!!Nejlépe poprava a orgány použít pro potřebné!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání