Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivé video z Chebska: Kamion předjížděl přes dvojitou čáru! Ohrozil několik řidičů

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
19. dubna 2018
16:21

Jel jako šílenec! Chebští policisté zadrželi řidiče kamionu, který v nebezpečném úseku předjížděl jiný kamion přes dvojitou plnou čáru. Jen zázrakem nedošlo k žádné nehodě.

Děsivý manévr řidiče kamionu zachytila autokamerou protijedoucí řidička, která měla obrovské štěstí, že ji náklaďák nesmetl. Na záběrech je vidět, jak kamion v zatáčce předjíždí jiný náklaďák přes dvojitou plnou čáru a má co dělat, aby se stihl zařadit zpátky do svého pruhu.

Díky videu se policistům podařilo hříšníka rychle vypátrat. „Šetřením celé události bylo zjištěno, že se dopustil přestupku na úseku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, když dne 28. února v dopoledních hodinách na obchvatu města Cheb při předjíždění nerespektoval vodorovné dopravní značení. Důsledkem jeho manévru ohrozil několik vozidel, jejichž řidiči museli zajet těsně k okraji vozovky, aby se tak vyhnuli případnému střetu,“ uvedl policejní mluvčí Michal Žáček.

Policisté pak případ předali příslušnému správnímu orgánu. Čtyřicetiletému řidiči nyní hrozí pokuta ve výši až 10 tisíc korun a zákaz řízení motorových vozidel v rozmezí od šesti do dvanácti měsíců.

al.bunda ( 19. dubna 2018 17:30 )

Co to bylo za chuja

sores ( 19. dubna 2018 17:20 )

Doufám že přišel o papíry! V Německu by přišel, tam jsou ty správné tresty na lidi.

jonn ( 19. dubna 2018 16:49 )

Co to je Hrozí ,tak kolik dostal 500 nebo 1000 kč .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání