Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčička (3) omylem postřelila těhotnou mámu (21) tátovou zbraní: Žena bojuje o život

Místo, kde k tragédii došlo.
Místo, kde k tragédii došlo.  (Autor: Reprofoto WGNO)
Autor: lm - 
19. dubna 2018
18:45

Mladá těhotná maminka (21) bojuje o život poté, co ji její tříletá dcerka omylem postřelila v autě. Holčička na zadní sedačce objevila nabitou zbraň, kterou v autě schoval její táta.

K tragédii došlo v úterý odpoledne v americkém Merrillville. Rodina zaparkovala u místního obchoďáku a těhotná matka spolu s dcerkou (3) a synem (1) čekali v autě, než se její partner vrátí z nákupu.

Malá holčička při čekání v autě objevila v úložném prostoru v opěrce mezi zadními sedačkami nabitou 9milimetrovou zbraň. Podle policie ji tam nejspíš schoval její táta. Dívenka si se zbraní patrně začala hrát a ta vystřelila, přičemž kulka pronikla sedačkou a trefila její maminku do ramene.

Zraněná žena se vypotácela z auta a podařilo se jí zalarmovat kolemjdoucí, kteří jí zavolali pomoc. Zaměstnanci obchoďáku mezitím vzali její děti pryč, aby se na hororovou scénu nemusely dívat. Těhotná žena byla převezena do nemocnice a podle lékařů je v kritickém, ale stabilizovaném stavu.

Její dcerka byla podle policie „v šoku a vůbec nevěděla, co se stalo“. Otec od rodiny byl zatčen a policisté ho patrně obviní z ohrožení dítěte. Podle svědků se na místě zhroutil.

krasomila ( 20. dubna 2018 11:26 )

 21 a čeká třetí dítě k tomu valej nabitou zbraň u dětí... no to bude rodina intelektuálů.

nikki ( 19. dubna 2018 21:06 )

 Mohla trefit tepnu. Ale spis se divim, ze dokazala udrzet zbran a stisknout spoust...

jasnovidec01 ( 19. dubna 2018 20:48 )

Tak tomu bych věřil,kdo jednou střílel ví jak to kope

cocumysvole ( 19. dubna 2018 20:43 )

To asi bude bojovat o život ta holčička. To musela bejt pecka tou bouchačkou do obličeje.

jasnovidec01 ( 19. dubna 2018 20:32 )

při střelném poranění do ramene se bojuje o život????to musel bejt kanon,který jí asi urval celé rameno....chudák teď bojuje o život,škoda že jí to děcko netrefilo do hlavy to by bylo jen ambulantní ošetření haha.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání