Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Brutální vražda v ráji: Manželka (29) odmítla sex. Ukopal ji k smrti, přikryl dekou a šel spát

Autor: DH - 
17. dubna 2018
06:30

V thajském městě Ubon Ratchathani zatkla policie Brita Kevina Smithama (51), který údajně ukopal svoji manželku Kandu k smrti. Důvodem k hádce a následné vraždě mělo být odmítnutí sexu. Poté ji údajně před domem přikryl dekou a v klidu šel spát.

V pondělí byl v Thajsku zatčen Brit Kevin Smitham (51). Ten měl v noci ukopat svoji ženu Kandu (29), se kterou pobýval v letovisku Ubon Ratchathani, k smrti.

On sám situaci polici vyložil tak, že začal žárlit, protože s ním jeho manželka nechtěla mít sex. To si on ovšem odůvodnil tak, že ho jeho drahá polovička podvádí s jiným mužem. Následně ji ukopal k smrti. Ráno našli před domem její tělo vyděšení sousedé a okamžitě zalarmovali příslušné orgány.

Po příjezdu policie byl Kevin Smitham nalezen vedle domu a následně se k hrůznému činu sám přiznal.

Generální inspektor Watcharapol Pimwong, který je pověřen vyšetřováním případu, médiím vypověděl: „Přijel jsem a našel ženu, které byla nahá a ležela před domem, na sobě měla jen deku. Jednalo se o Kandu Smithamovou, 29 let. Na obličeji a na těle měla mnoho modřin, mrtvá byla již několik hodin.“

Smitham poté policii vypověděl, že Kandu zabít nechtěl a že byl opilý, protože v osudný večer se ženou doma popíjeli pivo. Poté se začali hádat, přičemž ji nařknul z nevěry a následně ji ukopal. Ona během scény údajně utekla na zahradu, kde následně zemřela. Brit dodal již tak chladnokrevnému činu korunu tím, že svoji mrtvou manželku pouze přikryl dekou a šel spát.

Policie poslala tělo oběti k pitvě za účelem zjištění příčiny smrti, muž je zatím držen ve vazbě.

Video: Těhotnou zpěvačku (†24) zastřelili při vystoupení na svatbě v Pákistánu.

 

jerry ( 17. dubna 2018 07:10 )

Co je na tom zvláštního nebo skandálního. Vždyť to děje naprosto běžně i u nás.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání