Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlípná učitelka (25): Měla sex s nezletilým studentem

Výchovná poradkyně Kenleigh Prendergast (25) měla poměr se svým studentem.
 (Autor: google, spartanburg county sheriff´s office)
Autor: csk - 
2. dubna 2018
14:16

Výchovná poradkyně Kenleigh Prendergast (25) byla na konci března vyhozena z práce poté, co se provalilo, že měla poměr s teprve 16 či 17letým studentem. Úřad šerifa případ vyšetřuje jako sexuální napadení.


Po pěti měsících, které Kenleigh strávila jako výchovná poradkyně na škole v Jižní Karolíně, měl v lednu tohoto roku začít mezi ní a jejím studentem milostný poměr. Románek skončil jen několik dnů předtím, než byla udána na policii.

Pár dnů po trestním oznámení se ve vazbě přiznala, že se studentem komunikovala během i po vyučování pomocí sms zpráv, telefonátů a aplikace FaceTime. To vedlo k „sezením“ v soukromé kanceláři u ní doma. Policie ji obvinila ze sexuálního napadení studenta, ačkoli nemělo jít z její strany o vynucený sex.

Nóbl škola, kde rodiče platí roční školné až do výše takřka půl milionu korun, poradkyni okamžitě po obeznámení se s případem propustila. „Pro školu jsou bezpečí a blahobyt studentů na prvním místě, tudíž budeme na případu s kanceláří šerifa plně spolupracovat,“ uvedla střední škola ve svém prohlášení.

Na svém pracovním profilu poradkyně uvádí, že má již několikaleté zkušenosti s prací ve školství a její vášní je práce s mladými lidmi, kteří trpí úzkostmi, depresí a nízkým sebevědomím. „Dále ráda pracuji se středoškoláky a lidmi čerstvě nad dvacet s podobnými problémy,“ dodává. Zdá se, že svoji vášeň k práci s mladými lidmi vzala až příliš doslova.

 

 

 

 

 

 

 

TrojanSlovakia ( 3. dubna 2018 12:28 )

 Pedofilka....

Dannero ( 2. dubna 2018 16:49 )

pravda bude ale taková, že si rodiče z bohaté vrstvy platí půlmilionové školné proto aby jejich snobské dětičky nebyli v kontaktu s chudinou, mezi něž mladá učitelka bezesporu také patří.Takže nějaká morálka tu rozhodně není na místě.

bre-burda ( 2. dubna 2018 15:58 )

Souhlasím, kluk nejspíš potřeboval doučování. Měli by jí poděkovat, to se mu v životě neztratí. A na školu bude rád vzpomínat ...

lubosbeyr ( 2. dubna 2018 15:29 )

Vlastně poskytovala takový nadstandard při výši školného

baji ( 2. dubna 2018 15:25 )

Jiný kraj, jiný mrav. Ve Francii by s ní byla třeba první dáma

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání