Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vlak u Bratislavy narazil do lokomotivy: Na místě má být mnoho zraněných

Vlak u Bratislavy narazil do lokomotivy: Na místě má být mnoho zraněných (ilustrační foto).
Vlak u Bratislavy narazil do lokomotivy: Na místě má být mnoho zraněných (ilustrační foto).  (Autor: twitter)
Autor: ČTK - 
16. března 2018
20:46

U města Pezinok poblíž Bratislavy se v pátek srazil vlak s lokomotivou. Deset lidí utrpělo zranění, z toho nejméně jeden vážné. Slovenská média informují o 15 až 17 zraněných, z nichž tři mají zranění těžká. Na místě zasahuje téměř 40 hasičů.

„Téměř 40 hasičů momentálně zasahuje u srážky osobního vlaku s lokomotivou mezi železničními stanicemi Pezinok a Pezinok zastávka. Při srážce osobní vlak vykolejil, dohromady se zranilo deset osob, z toho jedna těžce,“ uvedla mluvčí hasičů Zuzana Farkasová.

Na místě podle ní zasahují profesionálové z Pezinku, Sence, Hálkové a Radlinského a dobrovolní hasiči ze Svätého Jura, Pezinku, Budmeric a Ružinova. Na místo byl rovněž vyslán evakuační autobus HaZZ.

Podle hasičů narazila souprava osobního vlaku zezadu do stojící lokomotivy.

odol ( 16. března 2018 22:21 )

pulsar ( 16. března 2018 21:43 )

Presne tak, keby tie zlodeske mafianske stetky Fico s balkanskym ciganom a dalsimi zo SMERu nerozkradli celu republiku, mohlo byt aj na rekonstrukciu kolajnic a nakup novych vlakov. Takto sa vdaka choremu vymyslu meno vlaky zdarama vozia ludia v starych kozenkach pozicanych z Ceska, ktore Cesko uz vyradilo. Tam doviedli Slovensko zlodeji zo ZDERU na cele s tou primitivnou zlodejskou slizkou Filckou.

naidka ( 16. března 2018 20:53 )

Za to může Fico a Kaliňák.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání