Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šetřílek přelezl plot v zoo a spadl mezi tygry: Roztrhali ho před očima manželky a dětí

Autor: ana - 
1. března 2018
11:12

Kdo šetří, má za tři? To rozhodně neplatilo pro Číňana, který za svoji přehnanou spořivost zaplatil životem. Před několika dny s kamarádem navštívil čínskou zoo Yougor v provincii Zhejiang. Aby nemuseli platit za vstupné, rozhodli se přelézt plot. Skočili však rovnou do tygřího výběhu. 

Zhangova žena i jeho děti jen nevěřícně koukaly, jak jim tygr sibiřský požírá otce a manžela. Muž koupil lístky své rodině, sám však chtěl ušetřit. Video obletělo svět. Kvůli brutálnímu obsahu však muselo být staženo.

Tygra utratili

Muž se po pádu do výběhu snažil s dvěma tygry bojovat. Kopal zvířata do hlavy, snažil se utéct. Bojoval zhruba patnáct minut, než ho jeden z tygrů kousl do krku a mrtvého odnesl do brlohu.

ZOO nestihlo během útoku zajistit rychlé uspání zvířat, jak je tomu v podobných případech běžné. Rozhodlo se pro radikální krok. Tygra, který zaútočil jako první, po incidentu zastřelila. Vedení ZOO se zatím k incidentu nevyjádřilo.

bonbonka ( 1. března 2018 21:24 )

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/276233/tygr-zabijel-i-v-praze-hloupy-student-se-mu-sel-vy koupat-do-bazenku.html A takoví jsou lidi.. proč se to zvíře hned utratí je mi záhadou. Kvůli veřejnému myšlení ? Nebo kvůli tomu, že se v tygrovi probudili pudy a mohl by být časem agresivnější ? Je možnost, že by se sám dostal z výběhu ? Klece jsou pod dálkovém ovládání. Vhodná otázka pro ošetřovatele v jakékoli ZOO. Tak až vezmete rodinku na výlet, víte, na co se ptát..

la_ragazza ( 1. března 2018 20:44 )

 Chudák zvíře, moc je mi ho líto. Opravdu nechápu, proč se zvířata v těchto případech likvidují, za svoje chování dle přírody. Nemůžou za to. Lidská generace zapláče, až nám to příroda za naše chování k ní spočítá. Už aby to bylo. Spi sladce tygříku

kocdivoka ( 1. března 2018 19:58 )

Lituji jen a pouze to zvíře.

ki33 ( 1. března 2018 18:57 )

Lidské hovado nezaplatí a vleze do tygřího výběhu. Koho potrestají? Tygra. Svět se v ***l obrací už spoustu let. Ale v poslední době se nějak ta vývrtka zrychluje. Ani se nedivím. A ti, kdo zastřelili tygra by potřebovali po čumáku.

Desterz ( 1. března 2018 17:23 )

Tohle také nepochopím. Kvůli lidské d.e.b.i.l.i.t.ě je obrazem zabito zvíře, které se chová tak jak mu příroda velí?! To je fakt ubohost lidské rasy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání