Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující detaily z popravy novináře: Přítelkyně se snažila utéct vrahům

Autor: shp - 
26. února 2018
21:18

Jde o pomstu mafie? Vše tomu tak nasvědčuje. Slovenský investigativní novinář Ján Kuciak (†27) byl společně se svou partnerkou Martinou Kušnírovou chladnokrevně popraven ve Velké Mači v okresu Galanta. Detaily z vraždy jsou děsivé...

Podle informací deníku Pravda.sk vše nasvědčuje tomu, že byl zamilovaný pár přepaden a pak krutě popraven. Martina se ze všech posledních sil snažila dostat z domu, ale byla chycena a střelena do hlavy.

Považuji za osobitě složité se vyjadřovat k tomuto tématu. Došlo pravděpodobně k úkladné dvojnásobné vraždě novináře Jána Kuciaka a jeho družky Martiny Kušnírové, ostře odsuzuji tento čin,“ řekl prezident policejního sboru Tibor Gašpar.

Tomu, že jde o čin mafie, nasvědčuje i to, že byly vyskládány u místa tragédie náboje. V překladu to znamená, že by se případem, kterým se Kuciak zabýval, neměl již nikdo další zabývat. Jinak ho čeká stejný osud.

K nálezu mrtvol došlo poté, co se matka Martiny nebyla schopná se svou dcerou spojit. Zavolala proto policii. Strážci zákona pak našli dvě mrtvoly. Kuciakovi již předtím čelil výhružkám.

Kuciak se o svůj život začal nejspíš bát poté, co zjistil, že jeho články o kontroverzním podnikateli Mariánu Kočnerovi nezůstávají bez odezvy. Na Facebooku mu totiž neznámý člověk začal vyhrožovat, že na něj najde špínu. Výhrůžky přitvrzovaly a tragický konec mladého člověka je velmi smutný.

Poslední článek Jána Kuciaka o propojení italské mafie a slovenské politky najdete zde >>>

Vše o smrti novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

MArnold ( 1. března 2018 09:27 )

Kremlofilní úchylové, kdyby Ukrajina neexistovala, museli byste si ji vymyslet.

MArnold ( 28. února 2018 19:47 )

Bezdomovci jsou tu od vlády Zemana (1998-2002), tatínka exekuční mafie, se kterou si mimochodem tak dobře rozumí jeho hulibrk Mynář. Takže za bezdomovce si běž brečet na Hrad k těm dvěma hajzlům, jelimánku.

MArnold ( 28. února 2018 01:00 )

Jak se do lesa volá... na vlastizrádce Zemana je i kulomet málo.

MArnold ( 28. února 2018 00:46 )

Prozradil se určitými výrazy, je to Rus jak poleno. Ať si raději píše o útisku gayů v Čečensku, *** jedna.

MArnold ( 28. února 2018 00:44 )

"Ten mládež"! Ha! To je rusky! Co tady smrdíš, hajzle? Vyjadřuj se k vraždě Politkovské, Šeremetě a dalších novinářských obětí Kremlu, ty parchante diverzantský!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání