Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec věznil a znásilňoval své dcery-dvojčata: Jedna z nich mu porodila dvě děti

Autor: shp - 
24. února 2018
20:07

Případ jako z hororu se odehrál v americkém Minneapolis. Jerry Lee Curry (51) tam ve svém domě deset let věznil, bil a pravidelně znásilňoval své dcery-dvojčata. Jedna z dívek, kterým je nyní něco přes 20 let, mu dokonce porodila dvě děti. Potvrdily to testy DNA.

Obě dívky byly pravidelně spoutávány, bity a byly vyhladovělé a podvyživené. Jedné z nich se naštěstí z domácího vězení podařilo utéct loni v květnu. Zalarmovala policii, která pak udělala v domě hrůzy zátah a Curryho zatkla. Z toho, co strážci zákona viděli, se jim dělalo zle.

Podle doktora je jedno z dvojčat na mentální úrovni šesti až sedmiletého dítěte. Druhá dívka se o sebe není schopna sama postarat. Společně s dvojčaty žila v domě i jejich sestra (10). K té se ale tyran choval slušněji. Nutil ji však dvojčata pravidelně mlátit.

Jednu z dívek despotický otec dvakrát oplodnil. Jeho děti porodila v červnu 2014 a v říjnu 2017. Že je jejich otec zároveň dědečkem, potvrdily testy DNA. Matka (48) znásilňovaných dvojčat podle všeho o trýznění vlastních dětí moc dobře věděla. Zmizela však neznámo kam a policie po ní i nadále pátrá.

Obě dívky mají na těle i na duši mnoho jizev. Jedna z nich má utrženou větší část ucha. Týraná oběť vyšetřovatelům popsala, jaké hrůzy zažila. „Nutil mě s ním mít sex od doby, co jsem byla teenager. Dělal to také mé sestře. Je skvělé nebýt přivázána k posteli,“ vypověděla dívka. Curryho čeká soud.

Video: Tyran krmil svou ženu chlebem pomazaným vlastním spermatem:

sores ( 25. února 2018 11:40 )

Zabíjet ho po kouskách. Podčlověk si udělá děti a pak je przní??? Hnus k pob.lití!!

villon ( 24. února 2018 21:59 )

Ty holky byly úplně blbý? Já mít tak krásnýho a charysmatyckýho fotra a bejt ženská, tak mu dávám třikrát denně a s radostí... Ať se jdou bodnout, fifleny rozmazlený!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání